Ένας νεοφώτιστος αγγλικός σύλλογος ποντάρει τα πάντα σε έναν νεαρό παίκτη της Άρσεναλ!

Auston Trusty, αμερικανική εμπιστοσύνη

Auston TrustyΟ 24χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Philadelphia Union το 2011. Εντάχθηκε στην εφεδρική ομάδα, Bethlehem Steel, το 2016 και έκανε το ντεμπούτο του στις 10 Απριλίου του ίδιου έτους. Στο USL, τη δεύτερη κατηγορία του MLSπραγματοποίησε 44 εμφανίσεις μεταξύ του 2016 και του 2017.

Η πρώτη του εμφάνιση στο MLS χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τις 3 Μαρτίου 2018. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη New England Revolution. Με τη Φιλαδέλφεια, καθιερώθηκε στη θέση του κεντρικού αμυντικού, Έπαιξε σε 40 παιχνίδια εκείνη τη σεζόν και σημείωσε ένα γκολ.

Πέρασε άλλη μια σεζόν με τη Philadelphia Union, όπου φόρεσε τη φανέλα της 22 φορές. Το 2019, ο Trusty ανταλλάχθηκε με την ομάδα του Κολοράντο Ράπιντς. Πέρασε τρεις σεζόν με τους Κολοράντο Ράπιντς.. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ετών, έπαιξε 61 αγώνες και σημείωσε ένα γκολ.

Ο Όστον είχε ήδη αποκτήσει εμπειρία με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ σε αυτό το σημείο. Το μεγαλύτερο επίτευγμά του ήταν να παίξει με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 του 2017.

Τον Ιανουάριο του 2022, προσελήφθη από την Άρσεναλ Αν και τον κράτησαν δανεικό στη Ράπιντς. Την περασμένη σεζόν, δόθηκε δανεικός στην Μπέρμιγχαμ Σίτι στην Championship. Η πρώτη του θητεία στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας ξεκίνησε καλά. Έπαιξε σε 48 παιχνίδια και σημείωσε τέσσερα γκολ.

Οι καλές του εμφανίσεις στην Ευρώπη προσέλκυσαν την προσοχή της ανώτερης ομάδας των ΗΠΑ. Στις 24 Μαρτίου 2023, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τα Αστέρια και τις ρίγες.

Νέος αμυντικός για την λεπίδες

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναζητά νεαρό κεντρικό αμυντικό με διεθνή και αγγλική εμπειρία. Την περασμένη σεζόν, η Μπέρμιγχαμ τον ψήφισε παίκτη της χρονιάς.

Γρήγορος κεντρικός αμυντικός με καλό έλεγχο της μπάλας που μπορεί να παίξει ακόμα και ως αμυντικός. Το συμβόλαιό του θα είναι τετραετές και θα είναι μόνιμο. Le λεπίδες πλήρωσε 5,8 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του.

Η Σέφιλντ ενισχύεται για την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Τέσσερις αφίξεις μέχρι στιγμής. Μπενί Τραορέ, Anis Slimane και Lasser Larouci. Συνολικά, ξόδεψαν 13 εκατομμύρια ευρώ.

Κατά την επίσημη αποκάλυψή του, ο Όστον Τράστι παραδέχτηκε ότι ανυπομονεί να κάνει το ντεμπούτο του στην Premier League

“Θέλω να παίξω στην Premier League και να δείξω το ταλέντο μου.

Trusty είπε: “Ο κ.

Δείτε τις τελευταίες υπογραφές στην αγορά: