Ίντερ – Μίλαν: Οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα

L’Inter Milan τώρα αναμετράται με τηνAC Milan στο Stadio Giuseppe Meazza για τον επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών του Champions League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 16 Μαΐου στις 21:00 (τοπική ώρα). Διαβάστε εδώ τους καλύτερους παίκτες για την αναμέτρηση Ίντερ – Μίλαν

Οι καλύτεροι παίκτες της Ίντερ εναντίον της Μίλαν

Inter

Lautaro Martinez

El Toro είναι ο πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης της Ίντερ. Επιπλέον, ο Λαουτάρο διανύει μια χρυσή περίοδο, η οποία αντικατοπτρίζεται στα στατιστικά του. Ο Μαρτίνεζ σκοράρει 24 γκολ και 5 ασίστ σε 51 αγώνες σε Serie A, Champions League, Coppa Italia και Supercoppa Italiana.

Η Ίντερ γνωρίζει ότι ο Αργεντινός είναι ένας από τους βασικούς επιθετικούς παίκτες της και ότι δεν υπάρχει καλύτερος επιθετικός από αυτόν για να κερδίσει το παιχνίδι με τη Μίλαν.

Edin Džeko

Μαζί με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ, ο Βόσνιος ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Ίντερ τη φετινή σεζόν.

Ο Ντζέκο είχε 47 συμμετοχές με την Ίντερ. στις οποίες σημείωσε 14 γκολ και έδωσε 3 ασίστ. Όπως και ο El Toro ή ο Federico Dimarco, ο Edin είναι τακτικός παίκτης στα σχήματα του Simone Inzaghi. Γι’ αυτό και ο Έντιν Ντζέκο και ο Αργεντινός θα πρέπει να αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο στο συνηθισμένο σχηματισμό 3-5-2 της Ίντερ.

Federico Dimarco

Ο Ντιμάρκο είναι ένας από τους παίκτες που έχει αναδειχθεί στην Ίντερ φέτος χάρη στις καλές του εμφανίσεις στο γήπεδο. Ως εκ τούτου, η παρουσία του Ιταλού στον επαναληπτικό των ημιτελικών θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια να διατηρηθεί ή να αυξηθεί το προβάδισμα απέναντι στη Μίλαν.

AC Milan

Olivier Giroud

Ο Ζιρού είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες των “κοκκινόμαυρων” και ο ρόλος του στη γραμμή κρούσης της Μίλαν είναι καθοριστικός.

Ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε 13 γκολ σε 41 αγώνες, αγωνίστηκε στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι και είναι ο δεύτερος πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος.AC Milan αυτή τη σεζόν.

Οι οπαδοί του συλλόγου της Λομβαρδίας εξακολουθούν να ελπίζουν σε μια επιστροφή και ποιος καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος από το να χρησιμοποιηθεί ένας έμπειρος άνθρωπος στην επίθεση.

Theo Hernández

Μέχρι στιγμής, ο Theo Hernandez έχει πραγματοποιήσει 41 εμφανίσεις, σημειώνοντας 4 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ. με την Rouge et Noir.

Ο Στέφανο Πιόλι γνωρίζει ότι οι Γάλλοι μπορεί να είναι ανισόρροποι στην πιο σημαντική αναμέτρηση της αγωνιστικής περιόδου, καθώς έχουν μόνο μία επιλογή – τη νίκη. Επομένως, ο Τεό θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική 11άδα των “κοκκινόμαυρων” κόντρα στην Ίντερ.

Μπραχίμ Ντίαζ

Μετά τις καλές εμφανίσεις του στο γήπεδο, ο Μπραχίμ έχει κερδίσει τη θέση του στην αρχική 11άδα των “κοκκινόμαυρων”. Ο Μιλανέζος μέσος αγωνίστηκε 41 αγώνες κατά τη διάρκεια των οποίων σημείωσε 6 γκολ και έδωσε 5 ασίστ. και δέχθηκε 4 κίτρινες κάρτες.

Γι’ αυτό και η παρουσία του Ισπανού στην ομάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίτευξη της ονειρεμένης επιστροφής απέναντι στην Ίντερ.