Αζερμπαϊτζάν – Εσθονία [17/06]

Ημέρα UEFA στις 17 Ιουνίου με την αναμέτρηση Αζερμπαϊτζάν-Εσθονία. Προκριματικά του Euro 2024 μεταξύΑζερμπαϊτζάν και τοΕσθονία στην ομάδα F. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Dalga Arena από τις 19:00. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τη σύνθεση του αγώνα Αζερμπαϊτζάν – Εσθονία; Μάθετε περισσότερα σε αυτό το άρθρο.

Αζερμπαϊτζάν – Εσθονία : Προγνωστικό αγώνα

Πριν μιλήσουμε για την ενδεκάδα, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο πώς τα έχουν πάει οι δύο ομάδες σε αυτές τις νοκ άουτ φάσεις. Μέχρι στιγμής, οι δύο ομάδες δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουν μόλις παρατάξει δύο ήττες στη σειρά η καθεμία.

Το Αζερμπαϊτζάν τερμάτισε στην τελευταία θέση του Pool F, καθώς η ομάδα δέχθηκε 2 ήττες σε δύο αγώνες εναντίον της Σουηδίας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Αυστριακός David Alaba. Η ομάδα έχει ένα θλιβερό ρεκόρ με 7 γκολ παθητικό και μόλις ένα γκολ. Η Εσθονία, εν τω μεταξύ, έπαιξε μόνο έναν αγώνα εναντίον της Αυστρίας και έχασε με 1-2. Βλέπουμε την και οι δύο ομάδες να σκοράρουν σε αυτόν τον αγώνα.

Επιπλέον, στις τελευταίες τους αναμετρήσεις, οι δύο ομάδες συχνά δυσκολεύονταν να βρουν μια διέξοδο.. Σε 8 συναντήσεις, οι μισές από αυτές έληξαν ισόπαλες. Ωστόσο, το ρεκόρ νικών ανήκει στην Εσθονία, η οποία έχει κερδίσει 3 φορές, έναντι μόλις μίας για το Αζερμπαϊτζάν. Πιστεύουμε ότι θα δούμε περισσότερα μια νίκη ή μια ισοπαλία για την Εσθονία.

Πιθανή σύνθεση Αζερμπαϊτζάν – Εσθονία

Και οι δύο προπονητές θα χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα όπλα τους για να πλήξουν τους αντιπάλους τους.

Αζερμπαϊτζάν

Πλήρη μέλη De Biasi, Azer Aliev, Krivotsyuk, Alasgarov, Camalov, Isayev, Agayev, Balayev, Huseynov, Bayramov, Filip Ozobic,

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Estonia

Πλήρη μέλη Thomas Haberli, Robert Shein, Ojamaa, Tunjov, Reinkort, Igonen, Vallner, Kuusk, Baranov, Tougias, Marko Lipp

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Μάθετε όλα τα τελευταία νέα για τα προκριματικά του Euro