Γαλατάσαραϊ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: δωρεάν πρόβλεψη (29/11) – Champions League

3 Προγνωστικά Γαλατασαράι – Γιουνάιτεντ

Η Γαλατασαράι κερδίζει

Η ομάδα του Τεν Χαγκ θα έχει πολύ δουλειά σε αυτό το παιχνίδι Γαλατασαράι – Γιουνάιτεντ.

Η Γαλατασαράι μόλις απέδειξε την αξία της στη διοργάνωση τερματίζοντας τρίτη στον όμιλο Α με 4 βαθμούς. Ένα μόνο γκολ τους εμποδίζει να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο.

Η Γαλατασαράι θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα σε αυτό το ματς, καθώς έχουν κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταίους εντός έδρας αγώνες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χάσει τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ, από την Μπάγερν Μονάχου και την Κοπεγχάγη με 4-3.

Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην τελευταία θέση του πίνακα, η Γιουνάιτεντ είναι βέβαιο ότι θα κάνει δύσκολη τη ζωή των Τούρκων. Χάρη στα πρόσφατα αποτελέσματά τους, οι Κόκκινοι Διάβολοι έρχονται με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση. Παρά ταύτα, Η Γαλατασαράι θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα.

Και οι δύο σκοράρουν

Γαλατασαράι έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ένα από τα τελευταία 10 παιχνίδια της. Η άμυνά της έχει κρατήσει καθαρό φύλλο αγώνα μόνο σε τρία από αυτά τα παιχνίδια, όλα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Σημείωσαν κατά μέσο όρο 1,2 γκολ ανά παιχνίδι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της. Οι Κόκκινοι Διάβολοι παραχώρησαν γκολ σε επτά από αυτούς τους αγώνες- σε τέσσερις από αυτούς δέχτηκαν τρία ή περισσότερα γκολ, δηλαδή κατά μέσο όρο 1,5 γκολ.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Γαλατασαράι έχει κατά μέσο όρο 1,9 γκολ στους τελευταίους 10 αγώνες του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πετύχει 1,5 γκολ στον ίδιο αριθμό αγώνων.

Στις τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο μέσος όρος των γκολ ανά παιχνίδι είναι 3,5. Η διαφορά τερμάτων είναι 6:8 υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε αυτό το ματς, οι πιθανότητες για γκολ είναι ίσες και είναι πιθανό και οι δύο ομάδες να καταφέρουν να πετύχουν περισσότερα από ένα γκολ.

Προγνωστικά Γαλατασαράι Γιουνάιτεντ

Τελευταία παιχνίδια Galatasaray – United

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 Galatasaray (03/10/2023)
  • Γαλατασαράι 2-5 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (30/07/2016)
  • Γαλατασαράι 1-0 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20/11/2012)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0 Γαλατασαράι (19/09/2012)

Καλύτερα προγνωστικά Γαλατασαράι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν