Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας: Η σύνθεση της ομάδας (28/11) – Champions League

The Young Boys θα επιδιώξει να κερδίσει τον πρώτο της αγώνα στο Champions League αυτή τη σεζόν εναντίον Ερυθρός Αστέρας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε κλικ εδώ για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικό αγώνα

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου G με έναν βαθμό στο ενεργητικό του, όπως και η Γιουνγκ Μπόις στην τέταρτη θέση. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν κερδίσει ακόμη αγώνα. Έχουν μόλις μία ισοπαλία στο ενεργητικό τους, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την 2η αγωνιστική.

Ωστόσο, στα αντίστοιχα πρωταθλήματά τους, βρίσκονται και οι δύο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η Etoile Rouge έχει 11 νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. έχει 37 βαθμούςs. Η Young Boys έχει 28 βαθμούς από οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πλεονέκτημα των αριθμών, οπότε μπορούν να να κερδίσουν ή να ισοφαρίσουν. Σύμφωνα με τα προγνωστικά, ο Ερυθρός Αστέρας θα πρέπει να είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε αυτόν τον αγώνα.

Η ομάδα από Barak Bakhar και Raphael Wicky θα είναι σε θέση να σκοράρει γκολ και προς τις δύο κατευθύνσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ερυθρός Αστέρας πέτυχε γκολ στην τέσσερις αγώνες του ομίλου G μέχρι στιγμής. Μόνο η Γιουνγκ Μπόις τελείωσε το τελευταίο της παιχνίδι με κενή εστία στο 3-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύνθεση του αγώνα Young Boys – Ερυθρός Αστέρας

Young Boys

Η ομάδα του Ράφαελ Γουίκι θα παραταχθεί με την ακόλουθη σύνθεση 4-1-2-1-2.

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους ακόλουθους παίκτες Ulisses Garcia, Loris Benito, Mohamed Aly, Lewin Blum, Cheikh Niasse, Ebrima Colley, Filip Ugrinic, Darian Males, Jean Pierre Nsame, Meschack Elia και Anthony Racioppi στο τέρμα.

Η Γιουνγκ Μπόις δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Καστριώτη Ιμερί, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο γόνατο, τον Ιτέν, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο πόδι, τον Ντεμέ, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο ισχίο, και τον Λαουπέρ, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ερυθρός Αστέρας

Η ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ θα προσεγγίσει τον αγώνα με σύστημα 4-2-3-1.

Η ομάδα του θα αποτελείται από τους Jean- Philippe Krasso, Osman Bukari, Mirko Ivanic, Vladimir Lucic, Guelor Kanga, In-Beom Hwang, Srdjan Mijailovic, Aleksandar Dragovic, Nasser Djiga, Milan Rodic και Omri Glazer ως τερματοφύλακας.

Δεν υπάρχουν απουσίες για αυτή την αναμέτρηση.