Είναι ο Ζοάο Κανσέλο δημόσιος εχθρός της Σίτι; Η ενοχλητική χειρονομία

Ο πανηγυρισμός του Κανσέλο μετά το χαμένο πέναλτι του Κανσέλο Erling Haaland προέτρεψε τους οπαδούς των Citizens να το ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – θέλουν να πωληθεί τώρα!

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλουν τον Ζοάο Κανσέλο να επιστρέψει στο Etihad Stadium στο τέλος της σεζόν. Ο λόγος; Πανηγύρισε την αποτυχία της Erling Haaland κατά τη διάρκεια ενός πέναλτι.

Το λάθος συνέβη κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα του προημιτελικού του Champions League μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μάντσεστερ Σίτι. Στο 34ο λεπτό, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι υπέρ των Μπλε. Για χτύπημα με το χέρι στην περιοχή του Ουπαμεκάνο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χάαλαντ, ο οποίος είχε να χάσει πέναλτι εδώ και δύο χρόνια.

Αλλά ο Android ήταν έτοιμος να εκτελέσει το πέναλτι. και το έστειλε στην κερκίδα. Ολόκληρη η Allianz Arena ξέσπασε σε επευφημίες και χειροκροτήματα, συμπεριλαμβανομένου του Ζοάο Κανσέλο, του παίκτη της Σίτι που είναι δανεικός στην Μπάγερν.

Ο Πορτογάλος οπισθοφύλακας έσφιξε αναπόφευκτα τις γροθιές του για να πανηγυρίσει που ο Νορβηγός διεθνής είχε χάσει το πέναλτι. Αυτό έδωσε ελπίδες στο Μόναχο για την ανατροπή, αλλά τελικά δεν ήταν γραφτό.

Η χειρονομία αυτή δυσαρέστησε πολύ τους οπαδούς της Σίτι, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τον παίκτη στο Twitter. Στο Twitter τον αποκάλεσαν φίδι, απατεώνα και ζήτησαν ακόμη και την άμεση πώλησή του.

“Μισώ επίσημα αυτόν τον Κανσέλο. Πουλήστε τον το συντομότερο δυνατό”, “Είναι νεκρός για μένα, πάρτε τον από τον σύλλογό μου”, “Κάποιος άλλος είδε τον Κανσέλο να πανηγυρίζει το πέναλτι μας, τι φίδι, ξέρετε πώς θα επιστρέψει μετά από αυτό!”, ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που δέχτηκε ο Πορτογάλος. Τον κατηγόρησαν μάλιστα ότι πανηγύρισε το χαμένο πέναλτι περισσότερο από τους ίδιους τους παίκτες των Βαυαρών!

João Κορυφώνεται η ένταση μεταξύ Κανσέλο και Σίτι

Οι σχέσεις μεταξύ του Κανσέλο και της Σίτι γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Έφυγε από τον σύλλογο επειδή δεν πήρε τα λεπτά συμμετοχής που ήλπιζε και δεν είχε χρόνο να παίξει. ήξερε ότι ο Γκουαρδιόλα δεν τον υπολόγιζε. Αλλά υπήρχε ακόμα κάποια ελπίδα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι προς το παρόν, οι πόρτες του Etihad Stadium είναι εντελώς κλειστές για τους Πορτογάλους. Όχι μόνο από τον προπονητή, αλλά και από τους οπαδούς. Δεν θέλουν να επιστρέψει στη Σίτι.

Ο Πορτογάλος δεν έχει ακόμα ξεκάθαρη λύση για την επόμενη σεζόν. Αν η Μπάγερν δεν καταφέρει να διαπραγματευτεί με τη Σίτι ή αν κάποιος άλλος σύλλογος ενδιαφερθεί γι’ αυτόν, ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει στο Μάντσεστερ.