Κι άλλος τραυματισμός! Ο Kevin De Bruyne τραυματίστηκε στον τελικό του Champions League

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League με την Ίντερ Μιλάνου στο 40ο λεπτό Από το πρώτο ημίχρονο, αφού αισθάνθηκε κάποια σωματική ενόχληση. Ο Βέλγος αισθάνθηκε πόνο στο δεξί του πόδι, αφού προσπάθησε να ανακτήσει μια μπάλα.

Ο Κολοράντο επανέλαβε την ατυχία του στον τελικό, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που αντικαταστάθηκε για τον ίδιο λόγο: η πρώτη φορά ήταν στον τελικό που έχασαν οι Πολίτες το 2021 εναντίον της Τσέλσι. Σε εκείνη την περίπτωση, ο μέσος είχε μια σύγκρουση με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την καταλογισμό πέναλτι. διάσειση και το απέσυρε αμέσως από την υπηρεσία.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η ιστορία είχε καλύτερο τέλος για τον Κέβιν. Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας την Ίντερ Μιλάνου με 1-0. Το νικητήριο γκολ από τον skyblues έφτασε στο 68ο λεπτό στις μπότες του Ισπανού pivot Rodrigo Hernandez.

Σύμφωνα με τον MisterChip, το “17” της πόλης είναι το δεύτερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που έχασε δύο τελικούς λόγω σωματικών προβλημάτων. Ο πρώτος ήταν ο δεξιός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Dani Carvajal το 2016 και το 2018.

De Bruyne κέρδισε του πρώτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μετά από εννέα σεζόν στη διοργάνωση. Ήταν το μοναδικό τρόπαιο που δεν είχε κατακτήσει από τότε που ήρθε στον σύλλογο. το 2015 στην ομάδα με προπονητή τον “Pep Guardiola.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μάντσεστερ εντάσσεται στην ομάδα των ευρωπαϊκών ομάδων που έχουν κερδίσει το τρεμπλ: Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League.

36 λεπτά Kevin De Bruyne

Ο γεννημένος στο Drongen παίκτης έκανε ένα εντυπωσιακό καλή απόδοση Σε λίγο περισσότερο από 30 λεπτά παιχνιδιού στον τελικό. Ο Κέβιν έπαιξε έναν καλό αγώνα παρά το την έντονη πίεση από την ιταλική ομάδα. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Βέλγος άρχισε να βρίσκει την καλύτερή του φόρμα.

Ο De Bruyne πέτυχε τα ακόλουθα ρεκόρ:

  • 36 λεπτά
  • 27 πλήκτρα
  • 14 βοηθήματα
  • 78% ποσοστό επιτυχίας
  • 1 ευκαιρία δημιουργήθηκε
  • 1 βολή
  • 1 ντρίμπλα
  • 1 νίκη σε μονομαχία
  • 0 turnaround

Σύμφωνα με το Fotmob, ο μέσος είχε συνολική βαθμολογία αγώνα 6.4 πόντους.

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν προσωπικά και συλλογικά με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βέλγος πραγματοποίησε 49 συμμετοχές στις οποίες σημείωσε 10 γκολ και 31 ασίστ. Κατέκτησε επίσης το Κύπελλο Αγγλίας, την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελευταία ειδήσεις Σχετικά με τη Μάντσεστερ Σίτι: