Λάτσιο-Κέλτικ (28/11) – Champions League

Προγνωστικά Λάτσιο – Σέλτικ

Η Λάτσιο είχε ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν, αφού τερμάτισε δεύτερη στη Serie A την προηγούμενη περίοδο. Η ομάδα κατάφερε να ανεβάσει σιγά σιγά το ρυθμό της. Αλλά τις πέντε νίκες, τις δύο ισοπαλίες και τις έξι αξιοσημείωτες ήττες της την τοποθετούν στο κάτω μισό του πίνακα (11η θέση).

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έδειξε την ίδια ποιότητα και στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από μια ισοπαλία και μια ήττα στα τρία πρώτα παιχνίδια της. Παρόλα αυτά κατάφερε να παραμείνει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλο Ε, μόλις έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σέλτικ, εν τω μεταξύ, συνεχίζει να δείχνει τη συνηθισμένη της φόρμα στην Premiership της Σκωτίας. Είναι αήττητη με 11 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 14 αγώνες. Η Σέλτικ απέχει οκτώ βαθμούς από την ουραγό και νυν δευτεραθλήτρια Ρέιντζερς FC.

Ωστόσο, οι Τσίκλος δεν έχουν καταφέρει να αποτυπώσουν αυτή την κυριαρχία σε διεθνές επίπεδο. Αυτή τη στιγμή είναι μία από τις χειρότερες επιδόσεις στη φάση των ομίλων. με μόλις έναν βαθμό και 12 γκολ που έχουν δεχθεί σε τέσσερις αγώνες.

Αν και οι Ιταλοί έχουν απροσδόκητο επίπεδο φόρμας σε σχέση με το 2022/23, οι παίκτες-σταρ, το πλεονέκτημα έδρας και τα αποτελέσματα των αντιπάλων τους, τους καθιστούν ισχυρό φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Επιπλέον, το γεγονός ότι Biancocelestis νίκη στο πρώτο παιχνίδι στο Σέλτικ Παρκ ενισχύει την πρόβλεψη που μόλις κάναμε.

Lazio Celtic compos

Λάτσιο – Σέλτικ: πιθανές ενδεκάδες

Λάτσιο FC

Μαουρίτσιο Σάρι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3.

Η ενδεκάδα της Λάτσιο θα είναι: : Ivan Provedel Manuel Lazzari, Patric, Mario Gila Fuentes, Adam Marusic- Mattéo Guendouzi, Danilo Cataldi, Luis Alberto- Felipe Anderson, Mattia Zaccagni και Ciro Immobile.

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού: Α: Nicolò Casale και Alessio Romagnoli.

Celtic FC

Μπρένταν Ρότζερς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3.

Η ενδεκάδα της Σέλτικ θα είναι η εξής: Joe Hart, Alistair Johnston, Cameron Carter-Vickers, Liam Scales, Greg Taylor, David Turnbull, Callum McGregor, Matt O’Riley, Michael Johnston, Kyogo Furuhashi και Yang Hyun-Jun.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Liel Abada, Reo Hatate και James McCarthy.

Τελευταία νέα από τις ομάδες

Εδώ θα βρείτε όλα τα τελευταία νέα για το Champions League: