Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία: πιθανές ενδεκάδες (28/11) – Champions League

Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει Τσάμπιονς Λιγκ αγωνιστική ως Ο πιο κοντινός διώκτης της Arsenal η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Premier League. Οι Sky Blues αυξάνουν την πίεση 29 βαθμοί μετά από εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στην αγγλική διοργάνωση.

Εν τω μεταξύ, στην πιο σημαντική διοργάνωση της Ευρώπης, το Πολίτες τα πάνε επίσης καλά. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου G και έχει έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι ντόπιοι νίκησαν τη Γιουνγκ Μπόις με 3-0 μια μέρα πριν από αυτό το παιχνίδι. Ως εκ τούτου, περιμένουμε να επεκτείνουν τη θετική τους πορεία σε αυτό το τουρνουά απέναντι στους Γερμανούς.

Σε αντίθεση με τους Άγγλους, οι παίκτες της Λειψίας καταλαμβάνουν το πρώτο μισό του πίνακα. πέμπτη θέση στην Bundesliga με 23 βαθμούς, 9 πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Οι Κόκκινοι Ταύροι έχουν επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στην Μπουντεσλίγκα.

Είναι επίσης δεύτεροι στην ομάδα τον οποίο μοιράζεται με τη Σίτι, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Γιουνγκ Μπόις, σε αυτή τη διεθνή διοργάνωση. Η ομάδα του Μάρκο Ρόουζ έχει εννέα βαθμούς σε μία ήττα και τρεις νίκες, η τελευταία με τον Ερυθρό Αστέρα με 1-2.

Για αυτόν τον αγώνα, Η Σίτι είναι το φαβορί για τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Red Bulls.

Αγώνες City Leipzig

Μάντσεστερ Σίτι vs Λειψία

Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα επιλέξει έναν σχηματισμό 3-2-4-1.

Η αρχική ενδεκάδα θα είναι : Ederson Moraes, Kyle Walker, Rúben Dias, Nathan Aké, Rodri Hernández, Manuel Akanji, Phil Foden, Julián Álvarez, Bernardo Silva, Jérémy Doku και Erling Haaland.

Η Σίτι δεν θα έχει στη διάθεσή της Kevin De Bruyne (τραυματισμός στον προσαγωγό), Mateo Kovacic (μυϊκός τραυματισμός) και Zack Steffen (επέμβαση στο γόνατο). Επίσης, Matheus Nunes είναι αμφίβολος λόγω μυϊκού τραυματισμού. Η Σίτι δεν έχει προειδοποιημένους παίκτες για αυτή την αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λειψία

Οι Κόκκινοι Ταύροι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με σχηματισμό 4-4-2.

Η ενδεκάδα αποτελείται από τους Janis Blaswich, Mohamed Simakan, Lukas Klostermann, Castello Lukeba, David Raum, Emil Forsberg, Amadou Haidara, Xaver Schlager, Xavi Simons, Loïs Openda και Yussuf Poulsen.

Benjamin Šeško (τραυματισμός στον αυχένα), Dani Olmo (τραυματισμός στον ώμο) και Timo Werner (τραυματισμός στη βουβωνική χώρα) θα χάσει τον αγώνα. Συμμετέχουν οι Willi Orbán (ρήξη του εξωτερικού συνδέσμου του γόνατος) και El Chadaille Bitshiabu (τραυματισμός στο γόνατο). Από την άλλη πλευρά, κανένας από τους Γερμανούς παίκτες δεν θα χάσει τον σημερινό αγώνα λόγω προειδοποίησης.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :