Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: πού θα παρακολουθήσετε τον αγώνα;

Μάντσεστερ Σίτι και το Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζουν η μία την άλλη στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στις 15:00 (τοπική ώρα). Μάθετε πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα παρακάτω.

Προεπισκόπηση αγώνα

Το Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα του Champions League στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Πέρυσι, έπαιξε επίσης δύο ημιτελικούς Champions League με τη Σίτι: στον πρώτο αγώνα έχασε 4×3, αλλά στον δεύτερο αγώνα έπαιξε ρεβάνς. ιστορία και το τελικό σκορ ήταν 3×1.

Η Σίτι, από την πλευρά της, έκανε ένα φανταστική σεζόν στην Premier League. Erling Haalandτο αστέρι της επιθετικής τους ομάδας, συνεχίζει να σπάει νέα ρεκόρ στο αγγλικό ποδόσφαιρο και να καθιερώνεται ως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. καλύτεροι επιθετικοί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ακόμα κι έτσι, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Μαδρίτη, το οποίο έληξε ισόπαλο 1×1, φάνηκε να είναι λιγότερο τολμηρός απ’ ό,τι είναι συνήθως στην Πρέμιερ Λιγκ. Στην πραγματικότητα, ήταν ο συμπαίκτης του De Bruyne που σκόραρε για τους SkyBlues.

Και οι δύο ομάδες έχουν αυτό που χρειάζεται για να κερδίσουν αυτό το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί επί αγγλικού εδάφους.

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης;
Τελευταίος αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι. Αποτέλεσμα: 1-1. Ημερομηνία: 9 Μαΐου 2023. Ευγενική προσφορά του Sport.es

Πού μπορώ να παρακολουθήσω τον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης;

Κανείς δεν θέλει να χάσει αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα. Ακολουθούν μερικές επιλογές όπου μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη σύγκρουση του Champions League.

Ο αγώνας μπορεί να προβληθεί από ESPN Fox Sport, Univision, Fútbol Libre και Moivsitar. Για όσους έχουν συνδρομή σε πλατφόρμες streaming, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τη μονομαχία στο HBO Max και στο Start Plus.

Τι ώρα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα μεταξύ των SkyBlues και των Merengues;

Εδώ είναι οι ώρες του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Μαδρίτη ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε :

  • Ηνωμένες Πολιτείες: 15:00
  • Περού, Κολομβία και Εκουαδόρ: 14:00
  • Βολιβία, Χιλή, Βενεζουέλα και Παραγουάη: 15:00
  • Αργεντινή, Βραζιλία και Ουρουγουάη: 16:00