Μίλαν – Ντόρτμουντ: πιθανές ενδεκάδες (28/11) – Τσάμπιονς Λιγκ

Μίλαν – Ντόρτμουντ: Προεπισκόπηση αγώνα

Οι πρωτοπόροι θέλουν να κρατηθούν και σε αυτό το παιχνίδι Μίλαν – Ντόρτμουντ, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν αυτή την ευκαιρία.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ αναδεικνύεται νικήτρια με 4-2 για την 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα κόντρα στην Μ’gladbach. Η νίκη αυτή την φέρνει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πάνω από την ομάδα της Παρί με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η Μίλαν προέρχεται από μια δύσκολη νίκη επί της Φιορεντίνα για την 13η αγωνιστική της Serie A. Είναι τρίτοι στο εγχώριο πρωτάθλημα με οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι τρίτη με πέντε βαθμούς (μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα).

Το μεγάλο μειονέκτημα των γηπεδούχων σε αυτό το ματς θα είναι η απουσία του νεαρού αστέρα τους, Ραφαέλ Λεάο, ο οποίος τραυματίστηκε στον μηρό στον αγώνα με τη Λέτσε για την 12η αγωνιστική της Serie A.

Το προβλέψεις για αυτόν τον αγώνα είναι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ περιμένει ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, από το οποίο θα βγει τουλάχιστον με την ισοπαλία, ενώ οι αντίπαλοί της θα έχουν την ευκαιρία να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Μίλαν ΝτόρτμουντΜίλαν Ντόρτμουντ

Πιθανές ενδεκάδες για το Μίλαν – Ντόρτμουντ

Milan

Ο Στέφανο Πιόλι αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-2-3-1.

Η ενδεκάδα θα έχει ως εξής Mike Maignan- Davide Calabria, Malick Thiaw, Fikayo Tomori, Theo Hernandez- Rade Krunic, Tommaso Pobega- Samuel Chukwueze, Tijani Reijnders, Luka Jovic και Oliver Giroud.

Η Μίλαν δεν θα έχει στη διάθεσή της Simon Kjaer, Marco Sportiello, Mattia Caldara, Rafael Leao, Noah Okafor και Pierre Kalulu.

Αναστολή: κανένας.

Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ο Έντιν Τέρζιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-3-3.

Η ενδεκάδα θα έχει ως εξής Gregor Kobel- Niklas Sule, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Julian Ryerson- Giovanni Reyna, Salih Ozcan, Marcel Sabitzer- Karim Adeyemi, Niclas Fullkrug και Julian Brandt.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα έχει στη διάθεσή της τους εξής ποδοσφαιριστές: Sebastian Haller, Felix Nmecha και Julien Duranville.

Αναστολή: κανένας.

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League :