Μετά τους Ντιαμπί, Τίλεμανς και Πάου Τόρες, η Άστον Βίλα ετοιμάζεται να υπογράψει έναν παγκόσμιο πρωταθλητή!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Matteo Moretto, οι Βίλανς έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τη Σεβίλλη. για να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ. Η συμφωνία φαίνεται περίπλοκη για τον αγγλικό σύλλογο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Νερβιονένσες απαιτούν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ για το 8 de la Scalontena.

Ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ ή ως μέσος. Αυτή η ευελιξία ήταν που έπεισε τον προπονητή των Λιονταριών, Unai Emery, να τον υπογράψει. Επιπλέον, ο Ισπανός προπονητής πιστεύει ότι ο Εμιλιάνο Μπουέντια πρέπει να αντικατασταθεί, ο οποίος θα μείνει εκτός για οκτώ μήνες λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο, Aston Villa θα είχε αρχικά προγραμματίσει να να πουλήσουν τον Λούκας Ντιγκνέ αν ήθελαν να φέρουν τον Μάρκος Ακούνα για να απελευθερώσουν το μισθολογικό κόστος. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν έχει αποδώσει σε υψηλό επίπεδο για τους Βίλανς και είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της ομάδας. Ως εκ τούτου, η αποχώρησή του είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Θα παραμείνει ο Ντιμπού στην Άστον Βίλα αν έρθει ο Μάρκος Ακουένια;

Από την άλλη πλευρά, Αβέβαιο το μέλλον του 30χρονου τερματοφύλακα. Μάλιστα, όλες οι ενδείξεις έδειχναν ότι θα παραμείνει στην Άστον Βίλα για τη φετινή σεζόν, αλλά πρόσφατα συνδέθηκε ξανά με την μια μεταγραφή στην Τσέλσι.

Πηγές υποστηρίζουν ότι οι “μπλε” έχουν στις επιλογές τους τον Εμιλιάνο Μαρτίνεθ για να καλύψουν το κενό που άφησε ο δανεισμός του Κέπα Αρριζαμπαλάγκα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, ο 23χρονος Αργεντινός είναι απίθανο να έρθει στο Λονδίνο, αφού η Τσέλσι δεν κατάφερε να προκριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φέτος. Ενώ ο πρώην τερματοφύλακας της Άρσεναλ ονειρεύεται να παίξει σε διεθνείς διοργανώσεις.

Επιπλέον, ο παίκτης της Μαρ ντελ Πλάτα θα ήταν ευτυχής να δει τους Βίλανς να παίζουν στο Europa Conference League μαζί με τον Αργεντινό διεθνή συμπαίκτη του Μάρκος Ακουένια.