Μπάγερν – Κοπεγχάγη: δωρεάν πρόβλεψη (29/11) – Champions League

3 Προγνωστικά Μπάγερν – Κοπεγχάγη

Νίκη της Μπάγερν Μονάχου

Οι Βαυαροί γίγαντες θα συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, όταν η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη. Η Μπάγερν Μονάχου είναι αυτή τη στιγμή αήττητη με 27 νίκες σε 28 εντός έδρας αγώνες στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πρώτη στον όμιλο Α με 12 δυνατούς βαθμούς και απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η FC Κοπεγχάγη δεν έχει κερδίσει ποτέ αγώνα εναντίον γερμανικών ομάδων στους τελευταίους 13 αγώνες της, με τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες. Η Μπάγερν Μονάχου, από την άλλη πλευρά, έχει κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της εναντίον δανέζικων ομάδων, με συνολικά τέσσερις νίκες.

Περισσότερα από 2,5 γκολ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει κατά μέσο όρο 3,1 γκολ στους τελευταίους 10 αγώνες της. Στον ίδιο αριθμό αγώνων, Κοπεγχάγη έχει μέσο όρο 1,8 γκολ.

Το πλεονέκτημα έδρας της Μπάγερν σημαίνει ότι είναι βέβαιο ότι θα πετύχει περισσότερα από ένα γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Πλεονέκτημα έδρας, οι Βαυαροί έχουν πετύχει 24 γκολ στους τελευταίους πέντε αγώνες τους, δηλαδή κατά μέσο όρο 4,8 γκολ ανά παιχνίδι.

Και οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν

Είναι αδύνατο για τους Βαυαρούς να φύγουν από αυτό το ματς χωρίς να σκοράρουν. Η Μπάγερν Μονάχου έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της.

Συν, Ο Χάρι Κέιν πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση, οπότε ένα γκολ από αυτόν είναι σίγουρο για αυτό το ματς.

Κοπεγχάγη έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στους οκτώ από τους δέκα τελευταίους αγώνες της. Και με το χαμηλό ποσοστό τερμάτων της, είναι απίθανο να μπορέσει να σκοράρει απόψε. Επιπλέον, η άμυνα της Μπάγερν Μονάχου έχει επιτρέψει γκολ μόνο σε έξι από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της, με μέσο όρο 0,8 γκολ.

Μπάγερν Κοπεγχάγης προγνωστικά

Μπάγερν vs Κοπεγχάγη τελευταίοι αγώνες

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες συναντώνται και η πρώτη φορά που μια δανέζικη ομάδα παίζει στην έδρα της από το 1998.

  • FC Κοπεγχάγη 1-2 Μπάγερν Μονάχου 03/10/2023

Καλύτερες προβλέψεις Μπάγερν – Κοπεγχάγη

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League :