Μπάγερν – Κοπεγχάγη: Η σύνθεση της ομάδας (29/11) – Champions League

Αρχηγός ομίλου Bayern αναλαμβάνει Κοπεγχάγη σε έναν αγώνα με μικρό διακύβευμα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη από τις 21:00 (τοπική ώρα). Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το σύνθεση Μπάγερν – Κοπεγχάγη.

Μπάγερν – Κοπεγχάγη: Προεπισκόπηση αγώνα

Οι Βαυαροί θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους απέναντι στην Κοπεγχάγη. Οι Βαυαροί είναι αήττητοι στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης και έχουν πάρει και τους 12 βαθμούς μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Όπως αναμενόταν, προέρχεται από μια δύσκολη νίκη επί της Κολωνίας. Ωστόσο, εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση απέναντι στην Bayer Leverkusenη οποία εξακολουθεί να προηγείται στην Μπουντεσλίγκα με μόλις δύο βαθμούς διαφορά.

Από την άλλη πλευρά, η Κοπεγχάγη είχε καλή εκπροσώπηση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δεύτερη στον όμιλο Α με τέσσερις βαθμούς από μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Η Κοπεγχάγη προέρχεται από την ήττα από τη Βίμποργκ FF στο πλαίσιο της δανέζικης Super League. Παρά το γεγονός αυτό, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση, βρίσκεται στην πρώτη θέση της διοργάνωσης με 33 βαθμούς από τους 48 δυνατούς..

Οι αποδόσεις σε αυτόν τον αγώνα είναι υπέρ της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί γίγαντες θα είναι οι μεγάλοι νικητές σε αυτό το ματς λόγω της ανωτερότητάς τους έναντι των αντιπάλων τους. Η Μπάγερν Μονάχου θα υπερασπιστεί τη σειρά της και δεν θα επιτρέψει στην Κοπεγχάγη να πετύχει γκολ υπέρ της.

Πιθανή ενδεκάδα Μπάγερν – Κοπεγχάγη

Μπάγερν Μονάχου

Ο Τόμας Τούχελ αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-2-3-1.

Sven Ulreich, Noussair Mazraoui, Dayot Upamecano, Kim Min-jae, Alphonso Davies, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Leroy Sané, Thomas Muller, Kingsley Coman και Harry Kane.

Οι Βαυαροί γίγαντες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους παρακάτω παίκτες. Matthijs De Ligt, Jamal Musiala και Tarek Buchmann.

Αναστολή: κανένας.

FC Κοπεγχάγη

Ο Jacob Neestrup αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-3-3.

Η σύνθεση θα έχει ως εξής: Η ομάδα θα έχει την εξής σύνθεση: Η ομάδα θα έχει την εξής σύνθεση: Kamil Grabara, Elias Jelert, Denis Vavro, Kevin Diks, Christian Sorensen, Lukas Lerager, Rasmus Falk Jensen, Diogo Goncalves, Roony Bardghji, Orri Óskarsson και Elias Achouri.

Η Κοπεγχάγη θα στερηθεί Davit Khocholava, Birger Meling και William Clem.

Αναστολή: /

Όλα τα τελευταία νέα της Μπάγερν