Μπαρτσελόνα – Πόρτο: δωρεάν πρόβλεψη (28/11) – Champions League

3 Προγνωστικά Μπαρτσελόνα – Πόρτο

Διπλή ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα

Οι Κούλες είχαν μια πολύ κακή απόδοση στους πρόσφατους αγώνες. Η ομάδα του Χάβι Ερνάντες προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει αυτή την ευκαιρία και πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει μια θέση στον επόμενο γύρο.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου H με εννέα βαθμούς από τους 12 δυνατούς. Στον τελευταίο τους αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι “μπλαουγκράνα” έχασαν 1-0 εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Η Πόρτο εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα των Καταλανών για να ισοφαρίσει τους Καταλανούς και να μπει στη μάχη για την πρώτη θέση του Η’ ομίλου.

Από την πλευρά τους, οι “δράκοι” βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα. Επιπλέον, η Πόρτο έχασε μόνοστους τελευταίους οκτώ αγώνες της. Ωστόσο, οι Πορτογάλοι έχασαν με 1-0. στην έδρα της Μπάρτσα.

Παρόλα αυτά, η Πόρτο δεν είχε κακή φάση ομίλου, καθώς έκανε τη δουλειά της στο νικώντας την Σαχτάρ Ντόνετσκ εκτός έδρας και τη Ρόγιαλ Αμβέρσα και στις δύο αναμετρήσεις. Μπορεί να φτάσει τους “μπλαουγκράνα” σε βαθμούς και να ονειρεύεται την κατάκτηση του τίτλου. πρώτη θέση.

Περισσότερα από 1,5 γκολ

Η ιστορία μας διδάσκει ότι οι μονομαχίες μεταξύ της Μπαρτσελόνα είχαν πάντα την τάση να είναι έντονα αμφισβητούμενες. Οι πέντε τελευταίες αναμετρήσεις έχουν ως αποτέλεσμα κατά μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι.

Επιπλέον, η ομάδα του Xavi Hernandez έχει σκοράρει 35 γκολ σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στο Estadi Olímpic de Montjuic, έχουν σημειώσει επτά γκολ.

Οι κυανόλευκοι είναι επίσης η πιο παραγωγική ομάδα στον όμιλο H με εννέα γκολ, ξεπερνώντας την Μπάρτσα, η οποία σημείωσε οκτώ. Επιπλέον, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊκάο πέτυχε μόλις πέντε γκολ στο τελευταίο της παιχνίδι με την CDC Μονταλέγκρε.

Η γηπεδούχος ομάδα θα σκοράρει πρώτη

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι Culés είναι πιο πιθανό να σκοράρουν πρώτοι σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα σκόραρε πρώτη στο στις τρεις από τις τέσσερις αγωνιστικές από την έναρξη της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Dragons, από την πλευρά τους, πήραν προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με τον μόνο δύο από τις τέσσερις μονομαχίες της φάσης των ομίλων. Η Πόρτο ξεκίνησε το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της με γκολ που δέχτηκε. Ήταν η νίκη με 2-1 επί της Βικτόρια Γκιμαράες για την 11η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στη φετινή διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, Ο Ferran Tores έδωσε το προβάδισμα στην Barça.

Barça Porto προβλέψειςBarça Porto προβλέψεις

Καλύτερες προβλέψεις για το Μπαρτσελόνα – Πόρτο

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Τελευταίοι αγώνες Μπαρτσελόνα – Πόρτο

  • Πόρτο 0-1 Barcelona (04.10.23)
  • Βαρκελώνη 2-0 Πόρτο (26.08.11)
  • Πόρτο 0-2 Barcelona (07.03.00)
  • Βαρκελώνη 4-2 Porto (01.03.00)
  • Μπαρτσελόνα 3-0 Πόρτο (27.04.94)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :