Μπαρτσελόνα-Πόρτο: πιθανές ενδεκάδες (28/11) – Τσάμπιονς Λιγκ

Προγνωστικά Μπαρτσελόνα – Πόρτο

Η ομάδα του Χάβι Ερνάντες είναι στην κορυφή του ομίλου H με 9 βαθμούς από τους 12 δυνατούς. Οι Κούλες ισοβαθμούν με την Πόρτο. με δύο παιχνίδια να απομένουν για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του Champions League. Ωστόσο, οι πέντε φορές πρωταθλητές Ευρώπης πρέπει να βγουν νικητές από αυτό το παιχνίδι για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι “μπλαουγκράνα” έχουν οκτώ γκολ πετυχαίνει και δύο δέχεται σε πέντε αγώνες για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει επτά γκολ και έχει δεχθεί τέσσερα.

Η Πόρτο, εν τω μεταξύ, είναι 2η στον όμιλο H με εννέα βαθμούς. Οι παίκτες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο σημειώνουν σταθερή πρόοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ως εκ τούτου, θα εκμεταλλευτούν την κακή φόρμα των Καταλανών για να προσπαθήσουν να πάρουν το προβάδισμα. κορυφή.

Οι δράκοι πέτυχαν εννέα γκολ και δέχτηκαν τρία σε τέσσερις αγώνες. Αντίθετα, στα πέντε τελευταία παιχνίδια με την Μπάρτσα, η Πόρτο έχει πετύχει δύο γκολ και έχει δεχθεί 12.

Η Μπάρτσα πρέπει να κερδίσει αυτό το ματς για να προκριθεί στους 16, μετά από δύο χρόνια χωρίς επιτυχία. Η Πόρτο, από την πλευρά της, θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη, επικρατώντας σε έναν όμιλο όπου όλοι περίμεναν ότι οι Καταλανοί θα τερματίσουν πρώτοι.

Το προβλέψεις έχουν φαβορί την Μπαρτσελόνα και περισσότερα από 1,5 γκολ.

Σύνθετα υλικά Barca PortoΣυνθέσεις Barca Porto

Πιθανή ενδεκάδα Μπαρτσελόνα – Πόρτο

Μπαρτσελόνα

Ο Χάβι Ερνάντες θα ξεκινούσε με 4-3-3.

Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα θα αποτελείται από Iñaki Peña, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Koundé, Álex Balde, Ilkay Gündogan, Frenkie de Jong, Pedri ; Raphinha, Robert Lewandowski, Joao Félix.

Απόντες λόγω τραυματισμού Gavi, Marc-André ter Stegen.

Porto

Ο Σέρτζιο Κονσεϊκάο λέγεται ότι θα χρησιμοποιήσει σχηματισμό 4-4-2.

Η σύνθεση της Πόρτο θα είναι η εξής Ντιόγκο Κόστα, Ζοάο Μάριο, Πέπε, Φάμπιο Καρντόσο, Ζαϊντού Σανουσί, Γουέντερσον Γκαλένο, Άλαν Βαρέλα, Στέφεν Εουστάκιο, Πέπε, Εβανίλσον, Μεχντί Ταρέμι.

Απόντες λόγω τραυματισμού Gabriel Veron, Iván Jaime, Iván Marcano, Samuel, Wendell.

Αναστολή: David Carmo.

Τελευταία νέα της ομάδας

Νέα για το Champions League :