Μπενφίκα – Ίντερ Μίλαν: Δωρεάν πρόβλεψη (29/11) – Champions League

Ο αγώνας μεταξύ Inter Milan και τον πορτογαλικό σύλλογο Benfica θα είναι μια από τις πιο συναρπαστικές αναμετρήσεις της βραδιάς. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον αγώνα, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το δωρεάν πρόβλεψη Ίντερ Μίλαν – Μπενφίκα.

Τρεις προβλέψεις για το Μπενφίκα – Ίντερ Μιλάνο

Περισσότερα από δύο γκολ

Η SL Μπενφίκα έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 1,2 γκολ υπέρ και 0,6 γκολ κατά στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια της. Η ενσαρκωμένη ομάδα έχει σκοράρει έξι γκολ και έχει δεχθεί άλλα τρία σε αυτά τα παιχνίδια.

Σε αντίθεση με την Ίντερ Μίλαν, με μέσο όρο 2,2 γκολ και 0,4 γκολ παθητικό στα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια τους. Simone Inzaghi πέτυχε 11 γκολ και δέχθηκε μόλις δύο.

Ο El Glorioso σημείωσε 1,2 γκολ σε τετ-α-τετ με τους Μιλανέζους. Από την πλευρά τους, οι “μπλαουγκράνα σημείωσαν δύο γκολ απέναντι στην Μπενφίκα.

Η Ίντερ πέτυχε το πρώτο γκολ

Η Μίλαν προηγείται στον πίνακα των σκόρερ στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. που έχουν παίξει μακριά από την έδρα τους. Από την άλλη πλευρά, οι Πορτογάλοι έχουν ανοίξει το σκορ στα τρία από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους.

Η Μίλαν έχει κερδίσει κάθε παιχνίδι στο οποίο έχει πετύχει το πρώτο γκολ. Επίσης, έχει ανοίξει το σκορ σε τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της στο Champions League, κερδίζοντας τα τέσσερα από αυτά.

Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ έχει κερδίσει δύο και έχει φέρει ισοπαλία σε ένα από τα παιχνίδια στα οποία έχει ανοίξει το σκορ. Η ομάδα της Λισαβόνας δεν έχει προηγηθεί σε κανέναν από τους αγώνες που προηγήθηκαν σε αυτή την αναμέτρηση του Champions League.

Νίκη για τους “ασπρόμαυρους

Η Ίντερ Μίλαν γνωρίζει ότι αν θέλει να βρεθεί στην κορυφή του Δ’ ομίλου, τον οποίο μοιράζεται με την Real Sociedad, Σάλτσμπουργκ και την Μπενφίκα, είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έχει 10 βαθμούς, όσους και η ισπανική ομάδα, αλλά είναι δεύτερη στη διαφορά τερμάτων.

Γνωρίζοντας αυτό, η Μίλαν δεν θα θέλει να χάσει την ευκαιρία να κερδίσει την Μπενφίκα, η οποία δεν έχει κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Επομένως, αυτό θα είναι το ιδανικό παιχνίδι για την Ίντερ, προκειμένου να ξεπεράσει το ρεκόρ της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην πιο διάσημη διοργάνωση της Ευρώπης.

Η Μίλαν, από την άλλη πλευρά, δεν έχει χάσει ποτέ από την Μπενφίκα. LΟι “μπλαουγκράνα” νίκησαν τη Σάλτσμπουργκ με 0×1 την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε αναμένεται να κερδίσουν και πάλι.

Θέλετε να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι αποδόσεις στην Unibet για αυτόν τον αγώνα:

Νίκη της Ίντερ Μίλαν

2.52

Περισσότερα από δύο γκολ

1.76

Η Ίντερ Μίλαν ανοίγει το σκορ

1.65

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν.

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League