Μπενφίκα – Ίντερ Μίλαν: Η σύνθεση της ομάδας (29/11) – Champions League

Μπενφίκα θα προσπαθήσει να επανορθώσει μπροστά στο κοινό του κόντρα στην Inter Milan στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας αποτελεί μέρος της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε συνθέσεις Benfica vs Inter Milan.

Μπενφίκα – Ίντερ Μιλάνο: Προγνωστικό αγώνα

Η προσέγγιση της SL Μπενφίκα σε αυτό το ματς του Champions League ως ηγέτης της Primeira Liga με 28 βαθμούς. Ο σύλλογος έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι Incarnados έχουν κερδίσει εννέα φορές, έχουν φέρει μία ισοπαλία και έχουν χάσει μία φορά.

Ωστόσο, τα αποτελέσματά τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν αντικατοπτρίζουν την καλή τους φόρμα στο εγχώριο πρωτάθλημα. Οι άνδρες από την Roger Schmidt δεν έχουν κερδίσει κανέναν από τους αγώνες τους σε αυτό το τουρνουά και ως εκ τούτου καταλαμβάνουν την τελευταία θέση στον όμιλο Δ.

Benfica έχασε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με 0×1 την τελευταία αγωνιστική.. Πάντως, οι γίγαντες της Λισαβόνας ονειρεύονται νίκες στα επόμενα παιχνίδια τους, ακόμα και αν δεν έχουν καμία πιθανότητα πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Η Ίντερ Μίλαν, εν τω μεταξύ, πηγαίνει στην αγωνιστική ως ηγέτης της Serie A. Οι Μαύροι και οι Μπλε έχουν 32 βαθμούς από 10 νίκες δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο Calcio.

Αντίθετα, η ομάδα του Simone Inzaghi καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στον όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και η Ρεάλ Σοσιεδάδ, Σάλτσμπουργκ και Μπενφίκα. Η Ίντερ και η Ρεάλ έχουν από 10 βαθμούς, αλλά η Μίλαν είναι δεύτερη στη διαφορά τερμάτων.

Η Μίλαν νίκησε 0×1 τη Σάλτσμπουργκ στον τελευταίο της αγώνα για το Champions League. Τώρα είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Μπενφίκα.

Η ομάδα της Μπενφίκα απέναντι στην Ίντερ Μίλαν

Sport Lisboa και Benfica

Με σχηματισμό 4-2-3-1 θα παραταχθούν οι “Ενσαρκωμένοι” απέναντι στην Ίντερ.

Η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Anatoli Trubin, Fredrik Aursnes, António Silva, Nicolás Otamendi, Morato, Florentino Luís, João Neves, Ángel Di María, Rafa Silva, João Mário και Petar Musa.

David Neres για τραυματισμό μηνίσκου και Alexander Bah y Orkun Kökcü δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμών στους μηρούς. Ευτυχώς για τους γηπεδούχους, κανένας από τους παίκτες τους δεν θα χάσει το παιχνίδι λόγω προφύλαξης.

Football Club Internazionale Milano

Η ομάδα του Μιλάνου θα παίξει με σχηματισμό 3-5-2, το ίδιο τακτικό σχήμα που χρησιμοποίησε και εναντίον της Γιουβέντους.

Η αρχική ενδεκάδα θα είναι η εξής Yann Sommer, Francesco Acerbi, Stefan de Vrij, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Henrij Mjitaryán, Hakan Çalhanoğlu, Nicolò Barella, Denzel Dumfries, Lautaro Martínez και Marcus Thuram.

Απουσιάζουν: Alessandro Bastoni λόγω τραυματισμού στη γάμπα και Benjamin Pavard λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Επίσης, Alexis Sánchez είναι αμφίβολος μετά από διάστρεμμα στον αστράγαλο. Όπως και οι Πορτογάλοι, η Μίλαν δεν έχει παίκτες τιμωρημένους για το σημερινό παιχνίδι.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για την Ίντερ Μίλαν