Μπεσίκτας-Μπριζ: δωρεάν πρόβλεψη (30/11) – Διάσκεψη Europa League

Η πρόβλεψή μας: Ισοπαλία

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Στις 30 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης 18:45, η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ στο Μπεσίκτας Παρκ. Αυτή θα είναι η 5ηe ημέρα της φάσης των ομίλων της Διάσκεψης του Europa League. Αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το Πρόβλεψη Μπεσίκτας – Μπριζ.

Μπεσίκτας – Μπριζ Πρόβλεψη : 3 Προβλέψεις

Παρακάτω, σας προσφέρουμε 3 στοιχηματικές επιλογές που βασίζονται στην ανάλυση της κατάστασης των δύο ομάδων. Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ότιθα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του Δ’ ομίλου της Conference League με έναν βαθμό, τον οποίο κέρδισαν απέναντι στους αντιπάλους τους τη συγκεκριμένη αγωνιστική. Στο εντός έδρας πρωτάθλημά τους Besiktas καταλαμβάνει την 5η θέσηe θέση στην κατάταξη. Οι Τούρκοι έχουν μικτό ρεκόρ 3 νικών και 2 ηττών στους τελευταίους 5 αγώνες τους στο TCC. Όσον αφορά την Μπριζ, οι Βέλγοι προηγούνται στον όμιλο Δ με 10 βαθμούς από 3 νίκες και μια ισοπαλία. Στο πρωτάθλημα Jupiler Pro League, ωστόσο, δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Βρίσκονται στο 7οe θέση και προέρχονται από μια ισοπαλία και μια ήττα. Θα αποτυπωθεί η κακή τους φόρμα στο πάρκο της Μπεσίκτας; Μάθετε το σε αυτή την πρόβλεψη για το Μπεσίκτας – Μπριζ.

Πρόβλεψη 1: περισσότερα από 0,5 γκολ στον αγώνα

Από το 2006, δεν έχει υπάρξει ποτέ ισοπαλία χωρίς γκολ μεταξύ αυτών των δύο ομάδων. Έτσι, το απόλυτο ασφαλές στοίχημα δεν είναι άλλο από το περισσότερα από 0.5 γκολ. Σε ένα πλαίσιο όπου η Μπεσίκτας θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της, ενώ η Μπριζ θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση, ένα γκολ θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει.

Πρόβλεψη 2: Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Αυτό το ματς δεν ευνοεί το στοίχημα του σκόρερ. Είναι προτιμότερο να ποντάρετε στο γεγονός ότι και οι δύο ομάδες σκοράρουν. Αρκετοί παράγοντες δείχνουν ότι αυτό το σενάριο είναι κάτι παραπάνω από πιθανό. Πρώτον, στα τελευταία 5 παιχνίδια στο Μπεσίκτας Παρκ, οι Τούρκοι έχουν σκοράρει κάθε φορά, αλλά έχουν πετύχει μόνο 2 clean sheets. ΜπριζΗ Μπριζ, από την πλευρά της, έχει κάνει μετατροπή στα 4/5 εκτός έδρας παιχνίδια. Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων έληξε 1-1, επιβεβαιώνοντας ότι μπορεί να υπάρξουν ακόμα γκολ και από τις δύο πλευρές.

Πρόβλεψη 3: Ισοπαλία

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μεταξύ των δύο αυτών ομάδων, αλλά κάθε άλλο παρά αδύνατη είναι. Σε κάθε περίπτωση, η συγκυρία προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Από τη μία πλευρά, έχουμε μια ομάδα της Μπεσίκτας που ψάχνει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Από την άλλη, έχουμε τους Βέλγους που θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον επόμενο γύρο. Σε ένα πάρκο της Μπεσίκτας που βράζει, αυτό το ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν θα μπορούσε να λήξει ισόπαλο. ένα νέο σκορ ισοπαλίας.

Έτοιμοι να στοιχηματίσετε; Εδώ είναι οι καλύτερες αποδόσεις στην Unibet :

Καλύτερες αποδόσεις Μπεσίκτας – Μπριζ
Περισσότερα από 0.5 γκολ 1.20
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.36
Σχεδιάστε 3.60
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Προγνωστικά στοιχήματος Besiktas BruggeΠροβλέψεις Μπεσίκτας Μπριζ

Ιστορικό τελευταίων αγώνων μεταξύ Μπεσίκτας και Μπριζ

  • Μπριζ 1-1 Μπεσίκτας (21.09.23)
  • Μπεσίκτας 1-3 Μπριζ (19.03.15)
  • Μπριζ 2-1 Μπεσίκτας (12.03.15)
  • Μπεσίκτας 2-1 Μπριζ (29.11.06)

Τελευταία νέα και από τις δύο ομάδες

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Μπεσίκτας :