Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου: Η σύνθεση της ομάδας (29/11) – Champions League

Μπράγκα και Ένωση Βερολίνου ανταγωνίζονται για το 3η θέση στον όμιλο Γ. Οι δύο ομάδες συναντώνται στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον αγώνα, διαβάστε το Μπρέγκα – Ένωση Βερολίνου.

Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικό αγώνα

Η Σπόρτινγκ Μπράγκα συνεχίζει να διανύει μια εξαιρετική σεζόν στο εγχώριο πρωτάθλημα. Με το επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο SL Benfica. Εξακολουθεί επίσης να διεκδικεί το Κύπελλο Πορτογαλίας μετά τη νίκη επί της Portimonense (1-4) στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Η Ουνιόν Βερολίνου διανύει αυτή τη στιγμή μια απογοητευτική πορεία. Οι εμφανίσεις της δεν έχουν ανταποκριθεί στη σταθερή πρόοδο που έχει σημειώσει από τότε που ανέβηκε στην 1.Bundesliga το 2019.

Ο σύλλογος είναι πλέον μία από τις χειρότερες ομάδες στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας και καταλαμβάνει την προτελευταία θέση στη διοργάνωση. Επίσης, πρόσφατα αποκλείστηκε από το DFB Pokal και, στο Champions League, είναι μία από τις χειρότερες ομάδες του ομίλου με μόλις έναν βαθμό σε τέσσερις αγώνες.

Ως αποτέλεσμα, η αστάθεια που κατέλαβε τον σύλλογο οδήγησε στην απόλυση του του Urs Fischerο οποίος ήταν ο Ελβετός προπονητής που ήταν μαζί τους από το 2018. Τα άσχημα νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς η ομάδα θα πάει στον αγώνα χωρίς Λεονάρντο Μπονούτσιτο αμυντικό του στέλεχος.

Οι Πορτογάλοι εξακολουθούν να έχουν μια (μικρή) μαθηματική πιθανότητα να κατακτήσουν τη δεύτερη θέση στον Γ’ όμιλο. Για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να νικήσουν τους αντιπάλους τους απόψε. Έτσι, δεδομένης της ανάγκης για νίκη και της θλιβερής πραγματικότητας των αντιπάλων τους, η νίκη των Πορτογάλων ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη.

Πιθανές ενδεκάδες Μπράγκα – Ένωση Βερολίνου

Σπόρτινγκ Μπράγκα

Artur Jorge θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-3-3.

Η ενδεκάδα της Μπράγκα θα αποτελείται από τους: : Matheus, Victor Gomez, Jose Fonte, Sikou Niakate, Cristian Borja, Joao Moutinho, Vitor Carvalho, Rodrigo Salazar, Ricardo Horta, Simon Branza και Bruma.

Απουσίαζαν λόγω τραυματισμού: Δεν υπάρχουν αξιόλογοι τραυματισμοί.

Ένωση Βερολίνου

Marco Grote θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 3-5-2.

Η XI του Βερολίνου θα είναι : Frederik Ronnow, Paul Jaeckel, Robin Knoche, Diogo Leite, Josip Juranovic, Janik Haberer, Rani Khedira, Aissa Laidouni, Robin Gosens, Sheraldo Becker και David Datro Fofana.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Λεονάρντο Μπονούτσι.

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League