Νήσοι Φερόε – Αλβανία: πιθανές ομάδες [20/06]

Η πρόβλεψή μας: Διπλή ευκαιρία Αλβανία

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Δύο ομάδες στον όμιλο Ε έχουν ένα παιχνίδι στο χέρι. Πρόκειται για τα Νησιά Φερόε και την Αλβανία. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται απόψε. Ανακαλύψτε το την ενδεκάδα του αγώνα Νήσοι Φερόε – Αλβανία πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Νησιά Φερόε – Αλβανία: Προγνωστικό αγώνα

Τα λέμε 20 Ιουνίου 2023 στο στάδιο Tórsvøllur για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των Νήσων Φερόε και της Αλβανίας. Ο αγώνας αρχίζει στις 20:45 (ώρα Γαλλίας)) και το αποτέλεσμά του θα μετρήσει για μια ακόμη ημέρα πρόκρισης για το Euro 2024 στον όμιλο Ε. Σε αυτό το ταξίδι, η εθνική ομάδα της Αλβανίας έχει την ευκαιρία να προκριθεί προσωρινά. Επί του παρόντος 3e με 3 πόντουςΟι Αλβανοί έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών με τη δεύτερη Πολωνία. Επομένως, έπρεπε να κερδίσουν για να προσπαθήσουν να πάρουν τη δεύτερη θέση.

Η γηπεδούχος ομάδα είναι πολύ εμπύρετη από την έναρξη αυτών των προκριματικών, η οποία εξηγεί την τελευταία θέση που κατέλαβαν. Τα Νησιά Φερόε έχουν μόλις έναν βαθμό στη διοργάνωση και τώρα παλεύουν για την τιμή τους. Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που αντιμετωπίζουν την Αλβανία στην Ευρώπη. Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουν από τι είναι φτιαγμένοι.

Νήσοι Φερόε - Αλβανία

Πιθανή ενδεκάδα Νήσοι Φερόε – Αλβανία

Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε την επίσημη ενδεκάδα του Νησιά Φερόε – Αλβανία

Νήσοι Φερόε

Πλήρη μέλη : Reynatrod – Sorensen – Vatnsdal – Baldvinsson – Davidsen – Joensen – Vatnhamar – Andreasen – Radosavljevic – Jonsson – Petersen

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Αλβανία

Πλήρη μέλη Berisha – Hysaj – Ismajli – Djimsiti – Mitaj – Bare – Uzuni – Ramadani – Bajrami – Asani – Cikalleshi

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Παρακολουθήστε όλα τα νέα για το EURO 2024 :