Ολίμπια – Λιλ: δωρεάν πρόβλεψη (30/11) – Διάσκεψη Europa League

Η πρόβλεψή μας: Διπλή ευκαιρία για τη Λιλ

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Ώρα για 5e ημέρα της φάσης των ομίλων της Διάσκεψης του Europa League έφτασε και πέρασε. Η Ολίμπια Λιουμπλιάνας θέλει να ξεκαθαρίσει τον λογαριασμό με τη LOSC στις 30 Νοεμβρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 18:45 (ώρα Γαλλίας). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Stozice. Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Εδώ είναι ένα Olimpija – Lille πρόβλεψη για να σας βοηθήσει !

Προβλέψεις Ολίμπια – Λιλ : 3 Προβλέψεις

Περιμένουμε ένα αρκετά επεισοδιακό ματς, παρά τη διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο συλλόγων. Γεγονός είναι ότι και οι δύο ομάδες είναι αήττητες στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις τους στο ΤΣΣΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν 2e στο σλοβενικό πρωτάθλημα με 30 βαθμούς. Διανύει σερί 2 νικών και δεν έχει χάσει σε 5 αγώνες. Δυστυχώς, οι “πρασινόλευκοι” ζουν μια διαφορετική ιστορία στην Conference League. Η Ολίμπια είναι τελευταία με 3 βαθμούς και αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου Α LOSC. Η Λιλ είναι αήττητη στη διοργάνωση καθώς και στα τελευταία 5 Ligue 1 αγώνες Uber Eats. Με βάση αυτά τα δεδομένα καταρτίσαμε μια πρόβλεψη για τον αγώνα Ολίμπια – Λιλ. Εδώ είναι οι 3 πιο πιθανές επιλογές.

Πρόβλεψη 1: Διπλή ευκαιρία για τη Λιλ

Το σίγουρο στοίχημά μας είναι η νίκη ή η ισοπαλία της Λιλ. Παρά τη φόρμα των Σλοβένων, αυτή δεν θα είναι αρκετή για να κερδίσουν τους Ντόγκους. Στο πρώτο παιχνίδι, η Λιλ επικράτησε με 2-0. Ως αήττητη πρωτοπόρος του ομίλου, η Λιλ θα έχει τον έλεγχο του αγώνα και μπορεί να προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς για να σφραγίσει την πρόκριση. Στο χειρότερο σενάριο, η Ολίμπια, με την ώθηση του κοινού της, θα μπορούσε να κερδίσει μια ισοπαλία.

Πρόβλεψη 2: περισσότερα από 1,5 γκολ

Δεν υπάρχει κανένας επιθετικός αρκετά τακτικός για να είναι σκόρερ σε αυτό το ματς. Από την άλλη πλευρά, δεδομένου ότι η Les Dogues κέρδισε την τελευταία συνάντηση με διαφορά δύο τερμάτων, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να σκοράρει. σοφότερο να ποντάρετε σε περισσότερα από 1,5 γκολ στον αγώνα. Και οι δύο ομάδες έχουν καλή απόδοση μπροστά στο τέρμα το τελευταίο διάστημα. Η Λιλ έχει σκοράρει στα 4/5 παιχνίδια της ΤΣΣΚ και η Ολίμπια έχει βρει δίχτυα στα 5 τελευταία. Οι Σλοβένοι προέρχονται από νίκη με 4-1, η οποία επιβεβαιώνει την ικανότητά τους να κάνουν μετατροπές.

Πρόβλεψη 3: Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο

Κατά τη διάρκεια του την πρώτη τους αντιπαράθεσηΧρειάστηκε ένα πέναλτι στο 43ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ η Λιλ με τον Τζόναθαν Νταβίντ. Για τον επαναληπτικό αγώνα, τα πράγματα θα είναι πιο περίπλοκα. Οι Σλοβένοι θα είναι πιο προσεκτικοί. Ως αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε ισοπαλία στο ημίχρονο.

Σας πείθουν αυτά τα στοιχήματα; Εδώ είναι οι καλύτερες αποδόσεις στην Unibet :

Καλύτερες αποδόσεις Ολίμπια – Λιλ
Λιλ διπλή ευκαιρία 1.37
Περισσότερα από 1.5 γκολ 1.51
Ισοπαλία στο 1εποχή ημίχρονο 2.73
Οι αποδόσεις μπορεί να ποικίλουν

Προγνωστικά στοιχήματος Olimpija Lille

Ιστορικό τελευταίων αγώνων μεταξύ Olimpija και Lille

Έχει γίνει μόνο μία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων. Η Λιλ κέρδισε με 2-0..

Τα τελευταία νέα από την LOSC :