Οργισμένος ο Κέβιν ντε Μπρούιν μετά το ματς: Το Νο17 καταστρέφει τους διαιτητές της Premier League!

Ο ντε Μπρούιν ξεσπά και επικρίνει τη διαιτησία

The Manchester City δήλωσε ότι ακόμη και οι διαιτητές είναι ενάντια στους κανόνες Οι οποίοι πρέπει να τηρούνται σε περίπτωση απώλειας χρόνου. Επέμεινε ότι αυτοί οι κανόνες δεν έχουν νόημα αν δεν υπαγορεύονται σωστά από τον διαιτητή.

“Αν ξεκινήσετε από την παραδοχή ότι θα παίζουμε ένα τέταρτο παραπάνω σε κάθε παιχνίδι, αυτό τα λέει όλα. Έχουμε μιλήσει με τους παίκτες της Άρσεναλ και ακόμη και με τους διαιτητές. Δεν θέλουν καν να το κάνουν, αλλά αυτός είναι ο νέος κανόνας και έτσι είναι”.

εξέφρασε το

Stuart Atwell ήταν υπεύθυνος για τη διεύθυνση του παιχνιδιού και την εφαρμογή των κανόνων. Ο διαιτητής πρόσθεσε τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο και οκτώ λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο: ο οκτώ προστιθέμενα γίνονται δεκατρία μετά από μετωπική σύγκρουση μεταξύ Thomas Partey και Kyle Walker οδήγησε στην είσοδο ιατρικού προσωπικού στο πεδίο της μάχης.

Ο τελικός μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ έφτασε στην κορύφωσή του στο 106ο λεπτό, De Bruyne δεν του άρεσε.. Ο 17ος πολίτης ανησυχεί για τον αριθμό των λεπτών που συγκεντρώνει λόγω των επιπλέον λεπτών στους αγώνες.

Παράλληλα δήλωσε ότι τα τρία λεπτά που προστέθηκαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπερβολικά. Ο μεσοεπιθετικός έκανε μια σύγκριση που σου επιτρέπει να μαντέψεις τι συμβαίνει όταν παίζεις απέναντι σε μια κατώτερη ομάδα. Εξήγησε Χάνεις όλο και περισσότερο χρόνο και παίζεις όλο και λιγότερο.

Υπερφόρτωση λόγω επιπλέον λεπτών

Ο νέος κανόνας εισήχθη για πρώτη φορά στο Community Shield final και ο Κέβιν είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να εξελιχθεί και να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

“Παίξαμε 12 ή 13 λεπτά σήμερα. Μπορώ ήδη να δω αγώνες που διαρκούν 20 ή 25 λεπτά. Νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει σε ένα ή δύο μήνες, αλλά αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι”.

Είπε: “Ο κ.

Το Pep Guardiola Αντιμετωπίζει ένα φορτωμένο πρόγραμμα Αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη στην Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Αντιμέτωπος με έναν υπερπληθυσμό λεπτών, ο Βέλγος ανέλυσε ότι δεν έχει νόημα να παίξει περισσότερο από το σφιχτό πρόγραμμα και να παίξει περισσότερο από ό, τι θα έπρεπε.

“Νομίζω ότι αν παίξουμε την Τετάρτη με τη Σεβίλλη στον Ολυμπιακό και έχουμε 15 με 20 λεπτά παραπάνω, θα παίξουμε το Σάββατο εντός έδρας με τη Νιούκαστλ. Είναι σαν να υπάρχουν δύο επιπλέον περίοδοι. Θα δούμε πώς θα πάει, αλλά δεν έχει νόημα”.

Ο Κέβιν κατέληξε

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν επέστρεψε στο γήπεδο

Ο γεννημένος στο Drongen παίκτης αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 10 Ιουνίου. Ο Βέλγος υπέστη μυϊκό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της Champions League εναντίον της Ίντερ Μιλάνου. Ο Κέβιν κατάφερε να παίξει 36 λεπτά στον αγώνα.

Ο Κέβιν επέστρεψε το περασμένο Σάββατο και έπαιξε λίγο περισσότερο από μισή ώρα στο παιχνίδι. Ο Γκουαρντιόλα τον έβαλε στο 64′ λεπτό και ανταποκρίθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Του έλειπε λίγο ο ρυθμός, κάτι που είναι κατανοητό. εξαιτίας της διακοπής ενάμισι μήνα που είχε στην αποθεραπεία του.

Αν και η αποκατάστασή του ήταν ταχύτερη από το αναμενόμενο, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να να συνεχίσει τη σεζόν, γιατί υπάρχουν πολλοί σημαντικοί αγώνες που πρέπει να διεξαχθούν.

“Βελτιώνομαι και υπάρχουν άλλα 70 με 80 παιχνίδια φέτος, οπότε θα είμαι μια χαρά. Δεν ξέρω πού βρίσκομαι σωματικά. Έχω προπονηθεί ίσως πέντε ή έξι φορές με την ομάδα. Δεν ανησυχώ πολύ γι’ αυτό. Έπαιξα 45 λεπτά σε καλό επίπεδο, οπότε είμαι ευχαριστημένος.

Αποκάλυψε ότι δούλεψε πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια των διακοπών του για να αναρρώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Επίσης, προπονήθηκε μόνος του κατά τη διάρκεια της περιοδείας της ομάδας στην Ιαπωνία. Είπε ότι η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους τον έκανε πολύ χαρούμενο.