Ουκρανία U21 – Κροατία U21: Σύνθεση ομάδας [21/06]

Η πρόβλεψή μας: Ισοπαλία

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Ποιος θα διαδεχθεί τη Γερμανία στο Euro U21 της Γεωργίας; Προσπαθήστε να το μάθετε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στις 18:00 στο Superbet Arena-Giulesti κατά τη διάρκεια του αγώνα Ουκρανία U21 vs Κροατία U21. Βρείτε όλες τις αναλύσεις και πιθανές ενδεκάδες για το Ουκρανία U21 – Κροατία U21.

Ουκρανία U21 – Κροατία U21 : Προγνωστικό αγώνα

Τα τελευταία χρόνια, η ανώτερη ομάδα της Κροατίας με επικεφαλής τον Luka Modric κάνει εξαιρετικές επιδόσεις. Η κροατική ομάδα U21 μπορεί να εμπνευστεί από αυτό όταν θα αντιμετωπίσει την Ουκρανία. Αυτός ο αγώνας θα είναι κρίσιμος για το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες δεν έχουν συνηθίσει να συναντιούνται σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Από το 2006, έχουν συναντηθεί 3 φορές και κάθε μία από αυτές έχει ένα νίκη με μία ισοπαλία. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στις 28 Μαΐου 2014, η οποία έληξε ισόπαλη. σκορ ισοπαλίας. Οι δύο ομάδες έχουν έρθει πιο κοντά στο σκορ στους τελευταίους 5 αγώνες τους. Σε αυτή τη σειρά, η Κροατία U21 έχει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ενώ η Ουκρανία U21 είχε μία ήττα, 2 ισοπαλίες και δύο νίκες. Έτσι, όσον αφορά το κίνητρο, οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, η ισοπαλία φαίνεται το πιο λογικό αποτέλεσμα.

Από τους 10 αγώνες που διεξήχθησαν μεταξύ των δύο ομάδων, τουλάχιστον 60% έληξε με 3 ή περισσότερα γκολ. Τώρα, αν εξετάσουμε τις άμεσες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο εθνών που έλαβαν χώρα, κάθε φορά σημειώθηκαν 2 γκολ. Πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν περισσότερα από 1,5 γκολ στον αγώνα και οι επιθετικοί είναι για μια απόλαυση.

Ουκρανία U21 - Κροατία U21 Σύνθεση

Ουκρανία U21 vs Κροατία U21 :

Οι προπονητές θα καταρτίσουν αγωνιστικά πλάνα με την ιδανική ενδεκάδα για να διευκολύνουν τη νίκη.

Ουκρανία U21

Κάτοχοι Turbin, Drambaev, Syrota, Talovierov, Sych, Mykhayalenko, Bondarenko, Kryskiv, Sudakov, Sikan, Viunnyk.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Κροατία U21

Κάτοχοι Kotarski, Franjic, Soldo, Vuskovic, Colina, Sego, Prsir, Hodza, Sucic, Vidovic, Beljo.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /