Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ συντετριμμένος από την ήττα στον τελικό του Champions League

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ ήταν ένας από τους παίκτες της Ίντερ που μίλησαν στα ΜΜΕ μετά την ήττα από τη Σίτι στον τελικό του Champions League. Ο Αργεντινός ήταν βαθιά επηρεασμένος και τα συναισθήματά του αποτυπώθηκαν στα λόγια του. Ερωτηθείς για το πώς αισθάνθηκε, ο επιθετικός της Ίντερ δήλωσε: “Ο Μαρτίνεθ είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας:

“Αισθάνομαι απογοήτευση και θλίψη γιατί βάλαμε στο σπαθί μας την ομάδα που είναι σίγουρα η ισχυρότερη στον κόσμο.

Ο Lautaro σχολίασε την αναμέτρηση της Σίτι με την Ίντερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε φέτος το τρεμπλ κατακτώντας την Πρέμιερ Λιγκ, το Κύπελλο Αγγλίας και το Τσάμπιονς Λιγκ, τον τελευταίο της τίτλο.

Παρά την απογοήτευση της στιγμής, ο παίκτης της Bahia Blanca δεν έχασε την ευκαιρία να γνωστοποιήσει ότι αυτός και οι σύντροφοί του στα αποδυτήρια θα πρέπει να είναι περήφανοι. Ο Μαρτίνεθ υπενθύμισε ότι αυτή τη σεζόν, έχουν βάλει στο σπαθί τους αρκετές ομάδες υψηλού επιπέδου και ότιπρέπει να μας συγχαρούν.

Όσον αφορά το τι συνέβη στη συνάντηση με τον Πολίτες, Ταύρος αναγνωρισμένος ότι αν η ομάδα είχε σκοράρει οποιαδήποτε από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, η ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει πολύ διαφορετικά.

Lautaro πέτυχε 3 γκολ στους 13 αγώνες που έπαιξε σε αυτή τη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν κέρδιζε, ο παίκτης της Αλμπισελέστε θα γινόταν ο πρώτος παίκτης που θα κέρδιζε τόσο το UEFA Champions League όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA. Παγκόσμιο Κύπελλο σε λιγότερο από ένα χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο επιθετικός της Ίντερ είπε :

“Σε αυτό το τελευταίο διάστημα έχω πετύχει πολλά όνειρα και σήμερα απλά έμεινα λίγο πίσω”.

Lautaro είπε: “Ο Λαουτάρο είπε:

Περιέργως, ο συμπατριώτης του Julián Álvarez κατάφερε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής και το Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα του, τη Σίτι. Ο Spider έκανε επίσης ένα νέο ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος Αργεντινός ποδοσφαιριστής που κατέκτησε ένα Champions League, ένα Copa Libertadores και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στατιστικά στοιχεία του Lautaro Martínez εναντίον της Manchester City

Ο El Toro έπαιξε το 90 λεπτά συν τις καθυστερήσεις στο Σίτι – Ίντερ, αν και το …απόδοση στο γήπεδο… δεν ήταν επαρκής για να επιτευχθεί η νίκη. Ο Lautaro Martinez έκανε 2 σουτ στο τέρμα και ήταν 100% εύστοχος.

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην παίκτης της Ρασίνγκ δημιούργησε 4 ευκαιρίες για γκολ, 1 οφσάιντ και 12 από τις 17 ακριβείς πάσες. Επιπλέον, ο Lautaro άγγιξε τη μπάλα 37 φορές, ολοκλήρωσε 1 στις 3 ντρίμπλες και ανέκτησε 4 μπάλες.

Martinez κέρδισε 3 από τις 12 μονομαχίες και 1 στις 4 εναέριες μονομαχίες. Ο παίκτης της Bahía Blanca υπέπεσε σε 1 φάουλ, δεν αντίκρισε κίτρινη κάρτα και έλαβε βαθμό 6.3 στο Fotmob.

Οι επόμενοι αγώνες του Lautaro Martinez με Inter

Inter

Inter vs Al-Nassr

  • Ημερομηνία: Πέμπτη 27 Ιουλίου.
  • Ώρα: θα επιβεβαιωθεί.
  • Στάδιο: Yanmar Field Nagai.

PSG – Ίντερ

  • Ημερομηνία: Τρίτη 1 Αυγούστου.
  • Ώρα: θα επιβεβαιωθεί.
  • Στάδιο: Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο.