Ο Χάρι Κέιν στα πρόθυρα αποχώρησης από την Τότεναμ: Έτοιμη να κλείσει τη συμφωνία η Μπάγερν Μονάχου!

Ένα από τα πιο καυτά θέματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου είναι το μέλλον του Χάρι Κέιν.Χάρι Κέιν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ο 30χρονος επιθετικός της Αγγλίας συνεχίζει να εντυπωσιάζει σεζόν με τη σεζόν. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό, οι επιδόσεις του δεν ήταν ποτέ αρκετές για να κερδίσει έναν τίτλο με την Τότεναμ. Βαρεθείς την κατάσταση, ο Χάρι Κέιν θέλησε να φύγει από τον σύλλογο, γεγονός που οδήγησε σε φρενίτιδα στο μεταγραφικό παζάρι. Μεγάλοι σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμούν να αποκτήσουν τον Κέιν. PSG έχουν συνδεθεί με τον επιθετικό των Σπερς. Ωστόσο, η Μπάγερν Μονάχου είναι αυτή που έχει αναδειχθεί σε φαβορί για την απόκτηση του Κέιν. Οι Γερμανοί θα μπορούσαν να κλείσουν τη συμφωνία μια και καλή.

Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ οριστικοποιούν τη μεταγραφή του Κέιν!

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε γίνει σαφές ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν έρθει σε επαφή με τον Χάρι Κέιν. Οι Βαυαροί μάλιστα καυχιόντουσαν ότι είχαν βρει συμφωνία με τον 30χρονο. Το μόνο που απέμενε ήταν να να έρθει σε συμφωνία με τους Spurs. Δεν θα αργήσει πλέον, καθώς οι δύο μάνατζερ έχουν προγραμματίσει συνάντηση για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται λοιπόν στα πρόθυρα της νίκης σε μια κούρσα που δεν θα ήταν εύκολη, δεδομένου ότι ο επιθετικός είναι περιζήτητος παγκοσμίως. Αν τελικά επισημοποιηθεί η μεταγραφή, οι Βαυαροί θα μπορούν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ντάνιελ Λέβι. Η απόφαση του προέδρου των Σπερς να να μην πουλήσει τον κορυφαίο παίκτη του σε ομάδα της Premier League άνοιξε το δρόμο για τον πρωταθλητή της Bundesliga. Διαφορετικά, μια πρόταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ο σύλλογος των ονείρων του Χάρι Κέιν) θα είχε χαλάσει το πάρτι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η θερμοκρασία ανεβαίνει στο Λονδίνο και το Μόναχο. Για αύριο έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Είναι πιθανό να πρόκειται για μια τελική συζήτηση. Σύμφωνα με τις πηγές μας, η Μπάγερν είναι πολύ σίγουρη για την έκβαση της συνάντησης τη Δευτέρα 31 Ιουλίου. Οι Γερμανοί θα πάνε στο Λονδίνο με μια περιστρεφόμενη επιταγή περίπου 90 εκατομμύρια ευρώ. Ο Daniel Levy θα προσπαθήσει να πάρει μερικά εκατομμύρια περισσότερα, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι ο πρόεδρος των Spurs δεν θα είναι πλέον τόσο πρόθυμος. Αυτή τη στιγμή, η Τότεναμ θα χρειαζόταν αυτά τα χρήματα για να κάνει κάποιες σημαντικές αγορές αυτό το καλοκαίρι. Επομένως, το τέλος της ιστορίας μεταξύ των Σπερς και ενός από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League πλησιάζει. Εκτός αν υπάρξει κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, Ο Χάρι Κέιν θα γίνει παίκτης της Μπάγερν Μονάχου. Καλή τύχη στους αμυντικούς της Μπουντεσλίγκα.

Ποιος θα διαδεχθεί τον Κέιν στην επίθεση της Τότεναμ;

Τώρα που η αποχώρηση του Χάρι Κέιν μοιάζει επικείμενη, το ερώτημα που αντηχεί είναι ποιος θα τον διαδεχθεί. Ο Ντάνιελ Λέβι φέρεται να εξετάζει ήδη αρκετές περιπτώσεις για να καλύψει τα παπούτσια του Τυφώνα. Πρώτα απ’ όλα, οι Λονδρέζοι σκέφτονται να αντικαταστήσουν τον δολοφόνο τους με έναν άλλο Serial Killer, στο πρόσωπο του Kolo Muani. Παρά την επιμονή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ότι ο επιθετικός της δεν πωλείται, τα Σπερς συνεχίζουν να ονειρεύονται την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της Μπουντεσλίγκα.

Η διοίκηση των Σπερς φέρεται να μελετά την περίπτωση της Ντούσαν Βλάχοβιτςο οποίος φλερτάρεται επίσης από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στην τελευταία newsο νεαρός Mathys Tel λέγεται επίσης ότι είναι ένας παίκτης που οι Λονδρέζοι παρακολουθούν στενά.

Τα τελευταία νέα της Τότεναμ:

Νέα