Πορτογαλία U21 – Βέλγιο U21: σύνθεση [27/06]

Η πρόβλεψή μας: Νίκη της Πορτογαλίας U21

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Μετά από μια σειρά εκπλήξεων κατά την εναρκτήρια ημέρα του Α’ ομίλου, η Πορτογαλία U21 θα αντιμετωπίσει Βέλγιο U21. Η εν ενεργεία δευτεραθλήτρια θα πρέπει να τα πάει καλύτερα από τον πρώτο αγώνα, αν θέλει να προκριθεί στη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 6 μ.μ. ακριβώς στις 27 Ιουνίου στο Mikkheil Meskhis Sakhelobis Stadioni. Θα θέλατε να παίξετε το παιχνίδι του πάθους σας στοιχηματίζοντας στην ομάδα σας; Βρείτε όλες τις αναλύσεις και Πορτογαλία U21 – Βέλγιο U21.

Πορτογαλία U21 – Βέλγιο U21 : Προγνωστικό αγώνα

Κόντρα σε όλες τις πιθανότητες Πορτογαλία U21 Η ομάδα U21 της Πορτογαλίας έχασε με 2-0 από τους γηπεδούχους, ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα δεδομένης της πρόσφατης φόρμας της. Οι Πορτογάλοι ελπίδες θα είναι αποφασισμένοι να επανορθώσουν και να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους. Οι δύο ομάδες δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν μεταξύ τους, ενώ έχουν παίξει μόνο δύο φορές σε αυτή την κατηγορία, με τους Λουζιτανούς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα από πλευράς βαθμών. μία νίκη και μία ισοπαλία. Η δυναμική είναι κάπως παρόμοια, αν και Βέλγιο U21 μόλις κατέγραψε δεύτερη συνεχόμενη ήτταμια ομάδα που είχε κερδίσει πολλά παιχνίδια στη σειρά. Είναι λογικό αυτό το ματς να πάει υπέρ της Seleção U21. Ακόμη χειρότερα, η τελευταία νίκη του Βελγίου ήρθε εναντίον της Σκωτίας U21 στα προκριματικά του Euro U21 2021.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι συναντήσεις μεταξύ των δύο αυτών ομάδων είναι αρκετά σπάνιες, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι. Η Πορτογαλία ήταν κλινική στην άμυνα με δύο καθαρά φύλλα από τα δύο δυνατά. Είναι ένα τρομερό ρεκόρ για την U21 του Βελγίου, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να βρει τρόπο να περάσει. Πιστεύουμε ότι αυτό το σενάριο, αν και περίπλοκο, θα μπορούσε να συμβεί ξανά, ειδικά καθώς η Πορτογαλία ξέρει πώς να αηδιάζει τους αντιπάλους της.

Το γεγονός ότι η Πορτογαλία έχασε από τη Γεωργία σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη συνέπεια αυτής της ομάδας. Οι Λουζιτανοί έχουν συνηθίσει να πετυχαίνουν πολλά γκολ. Εκτός από την ήττα τους στην πρεμιέρα, είχαν σκοράρει σε σχεδόν 15 από τα παιχνίδια τους. Το στατιστικό που μετράει σε αυτό το επίπεδο είναι το ποσοστό των νικών στο πρώτο ημίχρονο. Στο 80% αυτών των αγώνων, η Πορτογαλία U21 κέρδισε το πρώτο ημίχρονο, ενώ το Βέλγιο το έκανε μόνο 4 φορές στις 10.

Σύνθετο Πορτογαλία U21 vs Βέλγιο U21

Πορτογαλία U21 – Βέλγιο U21 :

Οι προπονητές θα επιλέξουν την ιδανική ενδεκάδα για να βοηθήσουν τις ομάδες τους να φτάσουν στη νίκη.

Πορτογαλία U21

Κάτοχοι D. Costa, Fernand, Leao, Dalot, P. Neto, Jota, F. Luis, D. Leite, Vitinha, Mendes, Queiros.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Βέλγιο U21

Κάτοχοι M. Vandevoordt, M. De Cuyper, K. De Winter, Z. Debast, L. Patris, E. Matazo, M. Keita, C. De Ketelaere, N. Raskin, L. Openda, Y. Vertessen.

Απουσιάζει λόγω τραυματισμού : /

Τελευταία νέα για το Euro U23