Προγνωστικά Ανδόρα – Κόσοβο: 3 δωρεάν στοιχήματα [13/10]

Το Κόσοβο ταξιδεύει στοΑνδόρα στο πλαίσιο της Προκριματικά του Euro 2024. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:45 ώρα Γαλλίας την Πέμπτη. Διαβάστε το Πρόβλεψη Ανδόρα – Κόσοβο για να στοιχηματίσετε στην αγαπημένη σας ομάδα.

Πρόβλεψη Ανδόρα – Κόσοβο

Το Κόσοβο κερδίζει

Το Κόσοβο είναι το φαβορί για να πάρει τους τρεις βαθμούς την Πέμπτη. Παρά το γεγονός ότι παίζει εκτός έδρας, η διαφορά σε διεθνή εμπειρία και αριθμούς είναι εμφανής. Οι δύο βρίσκονται όλες στον πάτο του ομίλου Ι και παλεύουν για την τιμή.

Οι Dardarians έχουν προβάδισμα δύο βαθμών έναντι των Andorrans και κανένας τους δεν έχει κερδίσει τον πρώτο του αγώνα. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα στην τελευταία διεθνή διακοπή και τις χωρίζει μόνο μια ισοπαλία.

Η Ανδόρα, εν τω μεταξύ, δεν έχει κερδίσει ακόμα από τον Σεπτέμβριο του 2022. Η τελευταία νίκη της Ανδόρας ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2022 και δεν έχει ηττηθεί ποτέ. Η τελευταία νίκη του Κοσσυφοπεδίου ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο. με νίκη 5×1 επί του Κύπρος.

Η Ανδόρα απέτυχε να σκοράρει

Οι “τρικολόρ” δεν έχουν πετύχει γκολ από την ήττα τους με 2×1 από το Ισραήλ στις 19 Ιουνίου. Έκτοτε, έχουν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο για δύο αγώνες.

Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται μια άμυνα που δεν έχει δεχθεί γκολ από την έναρξη των προκριματικών. Έχουν δύο γκολ λιγότερα από τους αντιπάλους τους, οκτώ γκολ που δέχτηκαν σε έξι αγώνες.

Λιγότερα από 2,5 γκολ

Λαμβάνοντας υπόψη το ρεκόρ του τελευταίου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, το αποτέλεσμα δεν θα ξεπεράσει τα δύο γκολ. Όταν συναντήθηκαν τον Μάρτιο, το σκορ ήταν 1×1.

Η τοπική ομάδα έχει μόνο σκοράρει τρία γκολ σε έξι αγώνες και οι φιλοξενούμενοι πέντε. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει πετύχει περισσότερα από δύο γκολ σε ένα παιχνίδι και καμία δεν τα έχει καταφέρει. Το κύριο όπλο του Κοσσυφοπεδίου θα είναι MuriquiΟ επιθετικός της Μαγιόρκα είναι το αστέρι της ομάδας του με Milot Rashica.

Η ομάδα της Ανδόρρας δεν έχει έναν δυνατό παίκτη όπως η ομάδα μπροστά της.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στον αγώνα Ανδόρα – Κόσοβο; Ελέγξτε τις αποδόσεις της Unibet

Το Κόσοβο κερδίζει 1.37
Η Ανδόρα απέτυχε να σκοράρει 1.47
Λιγότερα από 2,5 γκολ 1.80
Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

Τελευταία παιχνίδια Ανδόρα – Κόσοβο

Έχει υπάρξει μόνο μία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, τον Μάρτιο. Εκείνη η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας για τους Κοσοβάρους.

  • Κόσοβο 1-1 Ανδόρα (28/3/2023)

Όλα τα τελευταία διεθνή ποδοσφαιρικά νέα