Προγνωστικά Νήσοι Φερόε – Πολωνία: 3 δωρεάν στοιχήματα [12/10]

Τα Νησιά Φερόε δέχονται την Πολωνία σήμερα στο πλαίσιο του Euro 2024. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα από τις 20:45 ώρα Γαλλίας. Διαβάστε εδώ το Νήσοι Φερόε – Πολωνία πρόβλεψη.

Νήσοι Φερόε – Πολωνία : οι 3 προβλέψεις

Οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν το πρώτο ημίχρονο

Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που σκοπεύουν να πάρουν το πρώτο 45λεπτο του αγώνα Νησιά Φερόε – Πολωνία. Οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει μόλις 0,2 γκολ κατά μέσο όρο στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη επίδοση. Ο μέσος όρος τους ήταν 0,8 στο πρόσφατο head-to-head ρεκόρ τους.

Για το λόγο αυτό, και οι δύο ομάδες θα πρέπει να επιτύχουν μέσο όρο 1 γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η εθνική ομάδα των Νήσων Φερόε δεν έχει προηγηθεί σε κανέναν από τους πρόσφατους αγώνες της. Δεν έχουν ανοίξει το σκορ σε κανέναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες τους. αγώνες. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σκόραραν πρώτοι σε τρεις αγώνες από τα τελευταία πέντε.

Επιπλέον, η ομάδα των Νήσων Φερόε κέρδισε μόνο το 12% του πρώτου τουςενώ οι ερυθρόλευκοι τους προσπέρασαν παίρνοντας το μισό σε μια 36% του χρόνου.

1.5 γκολ ή περισσότερα

Οι Νήσοι Φερόε πηγαίνουν σε αυτό το παιχνίδι με μέσο όρο 0.4 γκολ στα τελευταία πέντε προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Πολωνία, εν τω μεταξύ, πηγαίνει σε αυτόν τον αγώνα με μέσο όρο 0,4 γκολ ανά παιχνίδι. μέσος όρος 1,2.

Για το λόγο αυτό, στην υπόθεση Νήσοι Φερόε κατά Πολωνίας, κρίθηκε ότι ένας μέσος όρος 1.6 goal στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Οι κάτοικοι των Νήσων Φερόε υπολογίζουν επίσης σε δύο νίκες και τρεις ήττες στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια τους. Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που όταν παίζουν εκτός έδρας δεν έχουν κερδίσει ποτέ, έχουν φέρει μία ισοπαλία και έχουν χάσει τέσσερις φορές.

Επιπλέον, τα στατιστικά στοιχεία χαμογελούν στην φιλοξενούμενη ομάδα. Οι Νήσοι Φερόε έχουν 0% πιθανότητες να κρατήσουν καθαρό φύλλο αγώνα στην έδρα τους. Ενώ η Πολωνία έχουν σκοράρει στο 80% των αγώνων τους ως επισκέπτες.

Η Πολωνία κερδίζει

Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς σε αυτό το παιχνίδι στο γήπεδο του Τόρσβολουρ. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν αυτές οι δύο ομάδες, η Πολωνία νίκησε στην έδρα της τα Νησιά Φερόε. Η μεταξύ τους αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου και έληξε 2-0, με τους Πολωνούς να είναι οι νικητές.

Τα Νησιά Φερόε έρχονται με μια σειρά από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στους τελευταίους πέντε αγώνες τους. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του προκριματικού ομίλου Ε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η φιλοξενούμενη ομάδα, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στην τελευταία θέση του προκριματικού ομίλου Ε του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. τέταρτη θέση από το έχει κερδίσει δύοΈχει κερδίσει δύο, δεν έχει φέρει καμία ισοπαλία και έχει χάσει τρία από τα τελευταία παιχνίδια της.

Αντίθετα, οι Νήσοι Φερόες έχουν κατά μέσο όρο 1 εντός έδρας γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Σε αντίθεση με την Πολωνία, η οποία έχει πετύχει κατά μέσο όρο 0,8 γκολ στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Θέλετε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα; Δείτε τις αποδόσεις της Unibet για αυτές τις προβλέψεις.

Η Πολωνία κερδίζει το πρώτο ημίχρονο 1.80
1.5 γκολ ή περισσότερα 1.32
Η εθνική ομάδα της Πολωνίας κερδίζει 1.36
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ιστορία Νήσοι Φερόε εναντίον Πολωνίας

Αυτοί οι Ευρωπαίοι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί μόνο μια χούφτα φορές σε αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και σε διεθνή φιλικά. Τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων συναντήσεών τους έχουν ως εξής:

  • Πολωνία 2 – 0 Νήσοι Φερόε (7 Σεπτεμβρίου 2023, προκριματικός αγώνας EURO)
  • Πολωνία 4 – 0 Νήσοι Φερόε (14 Μαΐου 2006, διεθνές φιλικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο).
  • Πολωνία 6 – 0 Νήσοι Φερόε (21 Φεβρουαρίου 2004, διεθνές φιλικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο).

Όλα τα τελευταία νέα για το Euro 2024