Προγνωστικά Ολλανδία U21 – Γεωργία U21: 3 δωρεάν στοιχήματα [27/06]

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 στις 18:00 (ώρα Γαλλίας), η Ολλανδία U21 και η Γεωργία U21 θα συναντηθούν στο στάδιο Boris Paichadze. Αυτός ο αγώνας θα προσμετρηθεί στις 3e Αγωνιστική ημέρα της φάσης των ομίλων του ομίλου Α στο Euro des Espoirs. Ανακαλύψτε τα καλύτερα στοιχήματα που μπορείτε να κάνετε σε αυτό το πρόβλεψη Ολλανδία U21 – Γεωργία U21.

Προβλέψεις Ολλανδία U21 vs Γεωργία U21 : 3 Προβλέψεις

Οι δύο ομάδες δεν έχουν σκοπό να κάνουν άλλα λάθη στον Α’ όμιλο. Η αναμέτρησή τους λοιπόν θα είναι πολύ αμφίρροπη αν θέλουμε να το πιστέψουμε. το αποτέλεσμα των δύο πρώτων αγώνων τους. Μάθετε στις παρακάτω γραμμές τα πιθανά σενάρια του αγώνα Ολλανδία U21 – Γεωργία U21.

Πρόβλεψη 1: Μία από τις δύο ομάδες θα κερδίσει

Δεδομένης της φόρμας των δύο ομάδων, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κανείς ποιος ακριβώς θα κερδίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει νικητής. Δεδομένης της συγκυρίας, κανένα από τα δύο έθνη U-21 δεν θέλει να συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Διαφορετικά, κινδυνεύουν να τους πιάσουν στη βαθμολογία οι άλλες ομάδες που διψούν για τη νίκη. Το ασφαλές στοίχημα είναι επομένως η νίκη της Ολλανδία U21 ή Γεωργία U21. Πρέπει να σημειωθεί ότι η πρόβλεψη αυτή επαληθεύτηκε στους δύο τελευταίους απευθείας αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων. Η Γεωργία, από την άλλη πλευρά, σαφώς και δεν έχει στο DNA της την ισοπαλία.

Πρόβλεψη 2: Η Γεωργία U21 ανοίγει το σκορ

Προς μεγάλη έκπληξη του κοινού και των περισσότερων στοιχηματικών εταιρειών, Γεωργία U21 απέδειξε ότι είναι ένα επιθετικό έθνος σε αυτό το Euro U-21. Πήραν το προβάδισμα και νίκησαν την Πορτογαλία 2-0 στον πρώτο τους αγώνα. Κόντρα στο Βέλγιο τα πράγματα ήταν πολύ πιο περίπλοκα, αλλά έδειξαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν κινδύνους για τις αντίπαλες άμυνες. Έτσι, ελλείψει στοιχήματος για τον σκόρερ, προτείνουμε να ποντάρουμε στο γεγονός ότι οι Γεωργία U21 ανοίξει το σκορ.

Ολλανδία Γεωργία U21

Πρόβλεψη 3: Περισσότερα από 2.5 γκολ και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Σε γενικές γραμμές, όταν το Ολλανδία U21 και η Γεωργία U21 κοντράρονται, τα γκολ πέφτουν βροχή. Η απόδειξη είναι ότι σε μία από τις δύο τελευταίες ιστορικές αναμετρήσεις τους, υπήρξαν περισσότερα από 3 γκολ. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική σήμερα, αλλά με δεδομένες τις επιθετικές αρετές των δύο ομάδων, εκτιμάται ότι θα βρουν δίχτυα σε αρκετές περιπτώσεις σε αυτό το ματς.

Ανακαλύψτε την προσφορά της BarriereBet σε αυτές τις προβλέψεις.

Καλύτερες αποδόσεις Ολλανδία U21 – Γεωργία U21
Μία από τις δύο ομάδες κερδίζει 1.12
Η Γεωργία ανοίγει το σκορ 2.73
Περισσότερα από 2.5 γκολ και τα δύο σκοράρουν 3.90
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ιστορικό τελευταίων αγώνων μεταξύ Netherlands U21 και Norway U21

  • Ολλανδία 0-1 Γεωργία (04.09.14)
  • Γεωργία 0-6 Ολλανδία (10.10.13)

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το UEFA U21 EURO :