Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτύνει τον Κασεμίρο: “Είναι άχρηστος για την ομάδα”!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ εξακολουθεί να μην επικυρώνει την αγορά του Casemiro

Jamie Carragher μίλησε για άλλη μια φορά για τη μετακίνηση του Κασεμίρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ δήλωσε ότι λόγω της ηλικίας του Βραζιλιάνου, το διοικητικό συμβούλιο θα πρέπει να “πάρει μια απόφαση…να τον αντικαταστήσει σε δύο χρόνια”. Τόνισε επίσης ότι πρόκειται για μια αγορά χωρίς αξία για τα χρήματα, καθώς ο σύλλογος δεν θα πάρει ποτέ πίσω αυτά τα χρήματα.

Αν και ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου δεν απέρριψε τη σημερινή προσφορά του μέσου, τόνισε ότι ήταν μια υπογραφή “σε κατάσταση πανικού”. Αυτό αναφέρεται στο γεγονός ότι η αγορά έγινε λίγο μετά την αποτυχία της Frenkie de Jong.

“Ποτέ δεν πίστευα ότι ο Κασεμίρο ήταν κερδοφόρος…. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Αλλά δεν νομίζω ότι ο Κασεμίρο είναι κερδοφόρος. Θα είναι σε θέση να αποπληρώσει την τεράστια δαπάνη από τη United”,

Carragher σχολίασε

Carragher καλωσόρισε την Casemiro’s season ο οποίος, από αθλητική άποψη, έχει γίνει παίκτης-κλειδί για τους Κόκκινους Διαβόλους. Ο πρώην ποδοσφαιριστής αναγνώρισε τις προσπάθειές του για να δικαιολογήσει τη μεταγραφή του.

Ωστόσο, δήλωσε ότι πέρα από την αναδόμηση και την εμπειρία που έχει φέρει στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, τα αποτελέσματα αυτά είναι βραχυπρόθεσμα. Είπε ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι αναπόφευκτος σε λίγο καιρό.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται σε ένα στάδιο της καριέρας του όπου θα μετακινηθεί προς τα κάτω στην ιεραρχία. “Ένα μεγάλο όνομα, που μεγαλώνει, που προσλαμβάνεται για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και έναν μεγάλο μισθό για να κατευνάσει τα πνεύματα του θυμωμένων οπαδών“Έτσι περιέγραψε την άφιξή του στον σύλλογο.

Οι αριθμοί του Κασεμίρο στη Γιουνάιτεντ

Από τότε που ο μέσος έφτασε στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έχει κάνει 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Europa League, FA Cup, EFL Cup, Premier League και Carabao Cup. Στο Carabao Cup, οι Κόκκινοι Διάβολοι στέφθηκαν πρωταθλητές Αγγλίας χάρη σε ένα γκολ του Κασεμίρο μετά από ισοπαλία 1-1. 5 σεζόν χωρίς την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Βραζιλιάνος σκόραρε επίσης ένα συνολικά 7 γκολ. Τα 4 από αυτά τα γκολ σημειώθηκαν στην Premier League, 1 στο Κύπελλο EFL και 2 στο Κύπελλο FA.

Όσον αφορά τις προειδοποιήσεις, ο παίκτης δέχθηκε 7 κίτρινες κάρτες στην Premier League, 3 στο Europa League, 2 στο EFL Cup και 1 στο FA Cup, κερδίζοντας ένα συνολικά 13 προειδοποιήσεις. Από την άφιξή του, έχει δεχθεί 2 κόκκινες κάρτες στην Premier League.

Πόσο κόστισε η υπογραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Ο Κασεμίρο εντάχθηκε στον αγγλικό σύλλογο για το δροσερό ποσό των 80 εκατομμύρια ευρώ. Ο 31χρονος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είχε συμβόλαιο με τον ισπανικό σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025.

Από αυτή την άποψη, η άφιξή του στο Ολντ Τράφορντ 70 εκατομμύρια συν 15 εκατομμύρια ευρώ σε μεταβλητές. Ο Βραζιλιάνος έχει υπογράψει στους “κόκκινους διαβόλους” για τέσσερις σεζόν, οπότε η παραμονή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους. 30 Ιουνίου 2026.

Όσον αφορά το μισθό, συμφωνήθηκε ποσό 375.000 λιρών εβδομαδιαίως, το οποίο αντιστοιχεί σε. 11,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο μέσος γίνεται έτσι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Premier League.

Όλα τα τελευταία νέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ