Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι στο στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Champions League. Ο αγώνας διεξάγεται αυτή την Τρίτη 9 Μαΐου στις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Διαβάστε εδώ για τους καλύτερους παίκτες για το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: Οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα

Οι καλύτεροι παίκτες του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Ρεάλ Μαδρίτης

Karim Benzema

Ο αρχηγός είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της επιθετικής γραμμής των Μερένγκες και η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία απέναντι στους Πολίτες.

Μπενζεμά a σκόραρε 17 φορές και έδωσε 3 ασίστ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι επίσης ο δεύτερος πρώτος σκόρερ στη LaLiga.

Για τον αγώνα με τη Σίτι, είναι πολύ πιθανό ο Αντσελότι να παρατάξει επιθετική γραμμή με τον Vinícius Júnior, Karim Benzema και Rodrygo.

Γιορτή μεταξύ της Karin Benzema και του Vinícius Júnior.
Γιορτή μεταξύ της Karin Benzema και του Vinícius Júnior.

Vinícius Júnior

Ο Vinícius είναι ένας από τους Merengues που περνούν από μια μεγάλη στιγμή στο ισπανικό πρωτάθλημα. Το 20 του Λευκού 10 γκολ και 9 ασίστ στα 30 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Μαδρίτης και είναι ο δωδέκατος πρώτος σκόρερ της LaLiga φέτος.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο Βινίσιους θα παίξει εναντίον της Σίτιως Κάρλος Αντσελότι πιστεύει στις δυνατότητες του Βραζιλιάνου να γυρίσει τον αγώνα υπέρ του.

Toni Kroos

Ο μέσος της Μαδρίτης προσθέτει 2 γκολ και 3 ασίστ σε 25 συμμετοχές με τη Μαδρίτη.

Οι εμφανίσεις του στον αγωνιστικό χώρο και η εμπειρία του τον έχουν τοποθετήσει ως αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή στην αρχική ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη απέναντι στη Σίτι.

Μάντσεστερ Σίτι

Erling Haaland

Ο 22χρονος επιθετικός είναι αυτή τη στιγμή πρώτος σκόρερ για τους γαλάζιους ουρανούς και στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εκτός από τη σπουδαία παρουσία του στο γήπεδο, Haaland παρουσιάζει αξιοζήλευτα στοιχεία και σύνολα. 47 γκολ και 8 ασίστ σε 40 αγώνες.

Η Σίτι έχει ένα πραγματικό αστέρι στην ομάδα της και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από τους αντιπάλους της.

Το 9άρι των “πολιτών” είναι βασικός παίκτης στην πορεία της ομάδας στη Γ1, μετρώντας 11 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η παρουσία του και μόνο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είναι καθοριστική για τη νίκη σε έναν αγώνα τέτοιου βεληνεκούς.

Ο Erling Haaland πανηγυρίζει με τον Kevin De Bruyne και τον Rúben Dias μετά το γκολ που πέτυχε.
Ο Erling Haaland πανηγυρίζει το γκολ του με τους Kevin De Bruyne και Rúben Dias.

Rúben Dias

Μέχρι στιγμής, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει παίξει 25 αγώνες και θα έχει το σημαντικό καθήκον να καλύψει τον Βινίσιους και να τον εμποδίσει να σουτάρει προς την εστία.

Ο Rúben είναι ένας από τους αρχιτέκτονες της της μεγάλης σεζόν της πόλης και η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα θα ενισχύσει την άμυνα.

Η παρουσία του Πορτογάλου στην αναμέτρηση με τους “μερένγκες” θα είναι λοιπόν σημαντική για να μην τους επιτρέψει να πετύχουν γκολ και να διατηρήσουν τη νίκη.

Kevin De Bruyne

De Bruyne door 7 γκολ και 16 ασίστ στους 30 αγώνες που έχει παίξει για τον σύλλογο. Επιπλέον, ο Βέλγος επιθετικός είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος παροχέας ασίστ στο τοπικό πρωτάθλημα.

Όπως ο Χάαλαντ και ο Ρούμπεν Ντίας, ο 17άρης της Μάντσεστερ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Για το λόγο αυτό, ο Βέλγος πρέπει να είναι παρών στην αναμέτρηση με τη Μαδρίτη.