Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: οι καλύτεροι αγώνες

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι για τον επαναληπτικό αγώνα των ημιτελικών του Champions League 2023. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στις 21:00. Παρακολουθήστε όλους τους καλύτερους αγώνες μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι παρακάτω.

Οι καλύτεροι αγώνες μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι

Μαδρίτη 1-1 Μάντσεστερ Σίτι 9/05/2023

Αυτός ο αγώνας ήταν ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους του Champions League 2023. Η Μάντσεστερ Σίτι προερχόταν από μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της, με έναν επιθετικό μεγάλης ποιότητας και αποτελεσματικότητας, Erling Haaland.

Παρά το γεγονός ότι τα πρώτα 20 λεπτά φάνηκε να κυριαρχεί η Μάντσεστερ Σίτι, με τους Ντε Μπρούιν και Χάαλαντ να δημιουργούν παιχνίδι στα αντίπαλα καρέ, το Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε το πρώτο γκολ στο 35ο λεπτό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια πάσα από τον Μόντριτς. Ο Βραζιλιάνος έδειχνε ότι θα πλησίαζε το κουτί για να τελειώσει, αλλά αιφνιδίασε με ένα μακρινό σουτ στα δίχτυα στην πάνω αριστερή γωνία. Ο Έντερσον δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να μπλοκάρει την μπάλα και να αποτρέψει το πρώτο γκολ του αγώνα.

Ωστόσο, ο Λευκός Οίκος έμεινε έκπληκτος από το 66με απάντηση από την πόλη. Η φάση του Ρόντρι με τον Γκρέαλις κατέληξε με την μπάλα στα πόδια του Ντε Μπρούιν. Ο Βέλγος ενθαρρύνθηκε να να χτυπήσει από απόσταση και η μπάλα κατέληξε στο τέρμα.

Και οι δύο πλευρές έδειξαν μεγάλες δυνατότητες, αν και ο Χάαλαντ δεν μπόρεσε να επιδείξει τις ικανότητες του σκόρερ που λάμπουν τόσο έντονα στην Premier League.

Haaland city

Ευγενική προσφορά: ESPN Fans

Μάντσεστερ Σίτι 4-3 Ρεάλ Μαδρίτης

Ο αγώνας με περισσότερα γκολ στην πιο πρόσφατη ιστορία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Σίτι.

Διπλό από Karim Benzema και ένα γκολ από τον Vinicius Junior, για τους Merengues. Για τους Σκαϊμπλούζ, σκόραραν οι De Bruyne και Gabriel Jesus, καθώς και ο Phill Foden και Bernardo Silva.

Από το 2020, δεν είχε υπάρξει ρεκόρ αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων με τέτοια αριθμό τερμάτων στον πίνακα αποτελεσμάτων. Στην πραγματικότητα, ο μέσος αριθμός των γκολ που σημειώθηκαν είναι σχεδόν 2 γκολ βάσει του μέσου όρου των τελευταίων τριών ετών.

Περίληψη: Σίτι 4-3 Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης 3-1 Μάντσεστερ Σίτι

Όλοι ποντάριζαν στην Manchester City. Οι Skyblues επέστρεψαν από 4-3 εντός έδρας νίκη Ήταν ήδη με το ένα πόδι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την έκπληξη κερδίζοντας στην έδρα της. αυθεντική επιστροφή.

Το άγχος κυριεύει το Μπερναμπέου. Το ρολόι χτυπάει 71ο λεπτό και ο Λευκός Οίκος εξακολουθεί να μην έχει πετύχει ούτε ένα γκολ. Επιπλέον, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να σκοράρει μέσα σε ένα λεπτό με τον Ριγιάντ Μαχρέζ. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτή είναι η φάση που θα έβγαζε τη Ρεάλ Μαδρίτης από το Champions League.

Με 60 δευτερόλεπτα να απομένουν, η σέντρα του Μπενζεμά στην περιοχή του πέναλτι βρήκε τον Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος έσπευσε να τελειώσει για να κρατήσει ζωντανή την αναμέτρηση.

Ο διαιτητής κατακύρωσε τον αγώνα για 6 επιπλέον λεπτά. Μια ακόμη φορά, Rodrygo έδειξε τις αρετές του και αναχαίτισε άλλη μια σέντρα για να πετύχει με κεφαλιά το νικητήριο τέρμα. δεύτερο γκολ του αγώνα.

Ρεάλ Μαδρίτης 3-1 Μάντσεστερ Σίτι: Ανασκόπηση αγώνα - Madrid Universal

Λίγα λεπτά αργότερα, οι Los Merengues κέρδισαν ένα χτύπημα με το χέρι στο Μάντσεστερ Σίτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος παρατάχθηκε για να στείλει την μπάλα στη δεξιά γωνία των διχτύων.

Ήταν ένα εμβληματική επιστροφή. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται στα ημιτελικά του Champions League.