Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: πού θα παρακολουθήσετε τον αγώνα;

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στον ημιτελικό του Champions League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου στις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Μάθετε πού μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα παρακάτω.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι θα επιδιώξει μια νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον πρώτο της τίτλο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γκουαρντιόλα έχει πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες σεζόν στην ιστορία της UEFA. Οι είναι στην κορυφή της Premier League μπροστά από Άρσεναλ και νίκησε επίσης την Μπάγερν Μονάχου στα προημιτελικά.

Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ένα πλεονέκτημα όσον αφορά το ρεκόρ της: η Casa Blanca κέρδισε τον τελευταίο αγώνα με τους Πολίτες με 3-1 και δεν θα διστάσει να επαναλάβει την ίδια ιστορία και στο επόμενο παιχνίδι.

Οι Merengues είναι σε μεγάλα κέφια: κέρδισαν το Copa del Rey με ένα 2-1 εναντίον της Οσασούνα και κέρδισε την Μπαρτσελόνα με 4-0 σε ένα ιστορικό παιχνίδι.

Ο Αντσελότι έχει ήδη ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη Τύπου ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσει στον τελικό, αλλά θα αντιμετωπίσει μια πανίσχυρη επίθεση με επικεφαλής τον Erling Haaland.

Στην πραγματικότητα, ο ίδιος Ιταλός προπονητής είπε επίσης ότι η Μάντσεστερ Σίτι είχε αλλάξει από τότε που ο Χάαλαντ έφτασε στον σύλλογο.

“Παίζουμε 12 εναντίον 11”, δήλωσε ο Κάρλος Αντσελότι για το πλεονέκτημα έδρας της Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Champions League. Με την ευγενική χορηγία του : AS

Πού θα παρακολουθήσετε τον αγώνα;

Le αγώνας μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι μπορείτε να δείτε στο Movistar +, η οποία κατέχει τα δικαιώματα μετάδοσης του Champions League.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τον αγώνα στο ESPN, στην πλατφόρμα streaming Star Plus, στο Fox Sports, στο Univision, στο TNT Sports, στο HBO Max, στην εφαρμογή TUDN.

Ώρες αγώνα ανάλογα με τη χώρα σας

  • Περού, Κολομβία και Εκουαδόρ: 14:00
  • Αργεντινή και Βραζιλία: 16:00
  • Χιλή και Βενεζουέλα: 15:00
  • Μεξικό: 13:00

Ποιος θα βγει νικητής από αυτό το σημαντικό παιχνίδι του Champions League;

Θέλετε να ξαναζήσετε τους καλύτερους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων; Διαβάστε εδώ