Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι: δωρεάν πρόβλεψη (29/11) – Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι: Τρία πιθανά σενάρια

Νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί του αγώνα. Έχουν καλύτερη παρουσία από τους αντιπάλους τους παρά τον αριθμό των απουσιών. Οι Los Merengues προηγούνται στον όμιλο C με 12 βαθμούς, το γινόμενο τέσσερις νίκες στον ίδιο αριθμό αγώνων. Επίσης, έχει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

Από την πλευρά τους, οι έχουν μόνο μια ήττα στους 17 αγώνες μεταξύ του ισπανικού πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν. Ένα από τα θύματά της είναι η Νάπολι, ομάδα την οποία νίκησε στο πρώτο παιχνίδι με 2-3 στο Estadio Diego Armando Maradona. Εκείνη τη φορά: Η Μπαρτσελόνα, η οποία είχε κερδίσει την πρόκριση από την Ισπανία, είχε κερδίσει την πρόκριση από την Ισπανία, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει την πρόκριση από την Ιταλία, Vinicius Jr., Jude Bellingham και ο Βαλβέρδε σκόραραν για τους Λευκούς, ενώ ο Λέο Οστιγκάρντ και ο Πιοτρ Ζελίνσκι από το σημείο του πέναλτι έδωσαν το προβάδισμα στους Παρθενόπαιδες.

Η ισπανική ομάδα δεν έχει χάσει ποτέ από τους αντιπάλους της σε ολόκληρη την ιστορία τους. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Περισσότερα από 1,5 γκολ συνολικά

Και οι δύο ομάδες είναι ικανές να σκοράρουν γκολ για να πετύχουν αυτό το κατόρθωμα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η τέταρτη καλύτερη επιθετική ομάδα στο τουρνουά με μέσο όρο 2,3 αφού πέτυχε εννέα γκολ. Έχει επίσης την πέμπτη καλύτερη άμυνα με τρία γκολ παθητικό και μέσο όρο 0,8 ανά παιχνίδι.

Στην άλλη πλευρά του γηπέδου, η Νάπολι έχει πετύχει έξι γκολ, δίνοντάς της μέσο όρο 1,5 ανά παιχνίδι. Παράλληλα, δέχτηκαν πέντε γκολ, δηλαδή κατά μέσο όρο 1,3 ανά παιχνίδι.

Αυτή η πρόβλεψη τηρήθηκε και στα πέντε παιχνίδια. συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδωνοπότε είναι σχετικά ασφαλές.

Ο στόχος του Joselu Mato ανά πάσα στιγμή

Ο Joselu Mato είχε ένα ασταθές ξεκίνημα στη σεζόν. Αφού πραγματοποίησε κάποιες καλές εμφανίσεις στα πρώτα του παιχνίδια, αργά αλλά σταθερά έπεσε σε δυσμένεια. Ειδικά όταν άρχισε να παίζει όλο και λιγότερα λεπτά. Ωστόσο, με τον αριθμό των απουσιών στην ομάδα του, μπορεί να σπάσει το σερί.

Με πέντε γκολ και δύο ασίστ Σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, έπαιξε μόλις 118 λεπτά στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατά τη διάρκεια των οποίων έκανε 11 σουτ, εκ των οποίων τα τρία στο τέρμα. Επιπλέον, ο ίδιος ολοκλήρωσε 22 ασίστ, δημιούργησε δύο ευκαιρίες, έκανε 46 επαφές, εκ των οποίων οι 11 στα αντίπαλα καρέ, έχασε δύο μπάλες, κέρδισε επτά μονομαχίες και έκανε δύο επαναλήψεις.

Δεν έχει σκοράρει σε πέντε αγώνες με τη φανέλα της Los Merengues. Ο ίδιος μόλις πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ την ημέρα της FIFA με την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Αυτό το καλό επίπεδο θα μπορούσε να είναι ένα απομεινάρι αυτού που θα δείξει στον αγώνα με τη Νάπολι.

Μαδρίτη Νάπολι προβλέψειςΜαδρίτη Νάπολι προβλέψεις

Καλύτερες προβλέψεις Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι

Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Ιστορία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3 Galatasaray (03.10.23)
  • Γαλατασαράι 2-5 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (30.07.16)
  • Γαλατασαράι 1-0 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (20.11.12)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0 Γαλατασαράι (19.09.12)
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0 Galatasaray (07.12.94)

Τελευταία νέα της ομάδας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Champions League :