Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι: Η σύνθεση της ομάδας (29/11) – Champions League

The Ρεάλ Μαδρίτης λαμβάνει ως μέρος του Τσάμπιονς Λιγκ 5η αγωνιστική, Νάπολη. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 21:00 (ώρα Γαλλίας) στο Bernabeu. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε το Ρεάλ Μαδρίτης – Nanples σύνθεση Κάντε κλικ εδώ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι: Προεπισκόπηση αγώνα

Δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης κοντράρονται στο παιχνίδι της την πέμπτη ημέρα του ομίλου C του Champions League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 21:00 ώρα Ισπανίας.

Οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι με 12 βαθμούς, προϊόν τεσσάρων διαδοχικών νικών. Η τελευταία ήταν η νίκη με 3-0 επί της Σπόρτινγκ Μπράγκα, με γκολ του Μπραχίμ Ντίας, Vinicius Jr. και Rodrygo Goes. Πέτυχαν εννέα γκολ, με αποτέλεσμα να έχουν μέσο όρο 2,3, την τέταρτη υψηλότερη επιθετική αξιολόγηση της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους, έχουν το την πέμπτη καλύτερη άμυνα με μέσο όρο 0,8 ανά εμπλοκή.

Μπαίνει σε αυτόν τον αγώνα με μια σειρά από 10 παιχνίδια αήττητος, με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο τελευταίο της παιχνίδι, συνέτριψε 5-1 εντός έδρας τη Βαλένθια, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των Βινίσιους και Ροντρίγκο, οι οποίοι σκόραραν αμφότεροι δύο φορές. Το άλλο γκολ σημείωσε ο Ντάνι Καρβαχάλ.

Εν τω μεταξύ, στην άλλη πλευρά του γηπέδου, η Νάπολι βρίσκεται σε ξέφρενη πορεία. δεύτερη με επτά βαθμούς χάρη σε δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Την τελευταία αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου χάρη στα γκολ των Ματέο Πολιτάνο και Νταβίντ Ντάτρο Φοφάνα. Στη συνέχεια έχασε από την Έμπολι για το πρωτάθλημα (0-1) και αυτό το αποτέλεσμα σήμανε την αποχώρηση του Ρούντι Γκαρσία.

Στις απευθείας μονομαχίες, η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής. Ο Λευκός Οίκος έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στις πέντε συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι: πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης

Ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι θα πρέπει να αλλάξει την αρχική ενδεκάδα λόγω των αποχωρήσεων. Αρχικά, φαίνεται ότι θα παίξει με σχηματισμό 4-4-2 για να στελεχώσει τη μεσαία γραμμή και ότι κανένας από τους παίκτες δεν θα έχει ξεκάθαρο ρόλο ως άξονας, αλλά όλοι θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη σωματική προσπάθεια για να έχουν τη συνεισφορά τους. Ο Ιταλός θα χρειαστεί να επιστρατεύσει νεαρούς για να συμπληρώσει την ενδεκάδα.

Τακτικοί παίκτες Andrey Lunin, Dani Carvajal, Antonio Rüdiger, David Alaba, Ferland Mendy, Toni Kroos, Federico Valverde, Luka Modric, Jude Bellingham, Rodrygo και Joselu Mato.

Απόντες λόγω τραυματισμού Arda Güler, Aurélien Tchouaméni, Éder Militao, Eduardo Camavinga, Kepa Arrizabalaga, Thibaut Courtois και Vinicius Jr.

Νάπολι

Από την πλευρά του, ο έμπειρος Walter Mazzarri είναι λίγο πιο ήρεμος από τον συμπατριώτη του, καθώς δεν έχει τόσες πολλές αποχωρήσεις. Αλλά το πρόβλημά του είναι να ανακτήσει την εμπιστοσύνη μιας ομάδας που έχει πληγεί πολύ από το ξεκίνημα της σεζόν χωρίς τον προπονητή που την οδήγησε στο Σκουντέτο και χωρίς τον αντικαταστάτη του.

Η ομάδα του Παρτενοπέο θα ξεκινήσει με 4-3-3

Ξεκινάει με τους εξής παίκτες: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Natan, Mathias Olivera, Stanislav Lobotka, André Franck Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen και Matteo Politano.

Απόντες λόγω τραυματισμού Jesper Lindstrom και Mario Rui.

Όλα τα τελευταία νέα της Ρεάλ Μαδρίτης