Σαχτάρ – Αντβέρπ: Επίσημη σύνθεση (28/11) – Champions League

The Shakhtar έχει την ευκαιρία να πάρει βαθμούς απόψε απέναντι στην Antwerp. Η συνάντηση αυτή αποτελεί μέρος του φάσεις των ομίλων του Champions League. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτόν τον αγώνα, δείτε το Σύνθεση Shakhtar vs Antwerp.

Σαχτάρ – Αμβέρσα: Προγνωστικό αγώνα

Η Ρόγιαλ Αντβέρπ βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα της Pro-League χάρη στην έξι νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Επιπλέον, έχουν μια καλή πορεία δύο νίκες και μια ισοπαλία στους τρεις τελευταίους αγώνες τους. Και οι δύο νίκες ήρθαν απέναντι σε βαριά ονόματα όπως η Standard Liege και Genk.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, από την άλλη πλευρά, είναι η χειρότερη ομάδα στη φάση των ομίλων στη φετινή διοργάνωση. Μαζί με την Μπενφίκα, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει βαθμό, παρά το γεγονός ότι έχει τη χειρότερη διαφορά τερμάτων (-11).

Στο μεταξύ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, δεν βρίσκεται στο βάθρο της διοργάνωσης αφού ήταν πρωταθλητές για δύο συνεχόμενα έτη. Οι Ουκρένιοι απέχουν επίσης πέντε βαθμούς (25) από την κορυφή χάρη σε ένα ρεκόρ επτά νικών, τεσσάρων ισοπαλιών και δύο ηττών.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι τρίτη στον όμιλο H τρεις βαθμούς πίσω από τις πρωτοπόρους Μπαρτσελόνα και Πόρτο αντίστοιχα. Θα πάει στον επόμενο αγώνα της περήφανη για την αξέχαστη νίκη επί των Κούλες στο Volks Park Stadion.

Οι δύο ομάδες θα προσεγγίσουν τον αγώνα με διαφορετικές προοπτικές. Οι Βέλγοι δεν έχουν καμία ελπίδα αλλά θα επιδιώξουν να προκριθούν στο UEFA Europa League. Οι Ουκρανοί, εν τω μεταξύ, έχουν πιθανότητες να προκριθούν στη διοργάνωση.

Ωστόσο, δεδομένης της απόδοσής τους στο τουρνουά και της κατάσταση της χώρας τους και λόγω της νίκης τους με 2-3 στο πρώτο παιχνίδι, οι ανθρακωρύχοι είναι φαβορί για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Πιθανές ενδεκάδες για τον αγώνα Σαχτάρ – Αντβέρπ

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Marino Pusic θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-1-4-1.

Η ενδεκάδα της Σαχτάρ θα είναι η εξής: Η ομάδα της Σαχτάρ θα έχει την εξής σύνθεση: Α: Dmytro Riznyk, Yukhym Konoplia, Yaroslav Rakitskyi, Mykola Matviyenko, Irakli Azarovi, Taras Stepanenko, Oleksandr Zubkov, Yehor Nazaryna, Georgiy Sudakov, Dmytro Kryskiv, Danylo Sikan.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Δεν υπάρχουν αξιόλογοι τραυματισμοί.

Royal Antwerp

Mark van Bommel θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα 4-2-3-1.

Η 11άδα της Αμβέρσας θα αποτελείται από: Jean Butez, Ritchie De Laet, Toby Alderweireld, Soumaila Coulibaly, Owen Wijndal, Arthur Vermeeren, Alhassan Yusuf, Arbnor Muja, Gyrano Kerk, Michel Ange Balikwisha, Vincent Janssen.

Απόντες λόγω τραυματισμού: Anthony Valencia και Jürgen Ekkelenkamp.

Όλα τα τελευταία νέα για το Champions League