Σεβίλλη-Ρόμα: πού να στοιχηματίσετε;

Η Σεβίλλη και η Ρόμα συναντώνται στον τελικό του UEFA Europa League στην Puskás Arena της Βουδαπέστης, Ουγγαρία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 21:00 (ώρα Γαλλίας). Διαβάστε εδώ πού μπορείτε να στοιχηματίσετε σε αυτόν τον αγώνα.

Στοιχηματίστε στο Σεβίλλη – Ρόμα στο BarriereBet

Μία από τις ιστοσελίδες που προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις για αυτόν τον αγώνα είναι η BarrièreBet. Παρακάτω, διαβάστε τα 3 προγνωστικά Σεβίλλη – Ρόμα με αποδόσεις που προσφέρει ο συγκεκριμένος bookmaker.

Η Σεβίλλη κερδίζει

Οι παίκτες του Χοσέ Μεντιλιμπάρ βρίσκονται στα πρόθυρα της νίκης που θα ήταν το έβδομο τρόπαιο τους στο UEFA Europa League. Παρά τα ίδια αποτελέσματα με τους αντιπάλους τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, η ομάδα της Σεβίλλης κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά. αήττητη σε έξι αγώνες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η ισπανική ομάδα έχει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια στο Europa League.

Παρά το γεγονός ότι παραμέλησε κάπως τη LaLiga Santander για να φτάσει σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, η Σεβίλλη ήταν σε καλή φόρμα για αυτό το παιχνίδι, με μια άμυνα που άφησε μόνο περίπου δέκα γκολ. πέντε γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις και μια επίθεση που έχει πετύχει οκτώ γκολ.

Περισσότερα από 2.5 γκολ

Οι Τζιαλορόσι και οι Ερυθρόλευκοι είναι και οι δύο ομάδες που σκοράρουν στο UEFA Europa League. Η Ρόμα έχει σκοράρει συνολικά από 20 γκολ σε 14 αγώνες, ενώ η Σεβίλλη σημείωσε 13 σε ισάριθμους αγώνες.

Τα μεγαλύτερα σκορ ήταν το εξαιρετικό 4-0 της Ρόμα επί της Φέγενορντ και οι δύο νίκες της Σεβίλλης με 3-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της PSV.

Με τόσα πολλά να διακυβεύονται, και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για να ελέγξουν τον αγώνα και να εξασφαλίσουν τη νίκη τους.

Και οι δύο ομάδες σκοράρουν

Η Σεβίλλη έχει κατά μέσο όρο 1,6 γκολ υπέρ και 0,9 γκολ κατά μέσο όρο σε αυτή τη σεζόν στο Europa League. Η Ρόμα, από την πλευρά της έχουν κατά μέσο όρο 1,7 γκολ και 0,7 γκολ παθητικό..

Με τόσο σταθερές εμφανίσεις σε επίθεση και άμυνα, είναι βέβαιο ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν την ευκαιρία να φτάσουν στην αντίπαλη εστία.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο παιχνίδι Σεβίλλη – Ρόμα; Δείτε την προσφορά από BarrièreBet:

Νίκη για τη Σεβίλλη 1.98
Περισσότερα από 2.5 γκολ 1.55
Και οι δύο ομάδες σκοράρουν 1.10
Οι βαθμολογίες μπορεί να διαφέρουν

Στοιχήματα για τον τελικό του Europa

Στοιχηματίστε στο Σεβίλλη – Ρόμα με την Vbet

Ένας άλλος bookmaker που προσφέρει καλές αποδόσεις για αυτόν τον αγώνα είναι η Vbet. Θα βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τις παρακάτω προβλέψεις:

Περισσότερα από 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Αυτός ο αγώνας θα χαρακτηριστεί από γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με την πεποίθηση να σκοράρουν από το πρώτο λεπτό στο Puskás Aréna.

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι στο 28,6% των περιπτώσεων η Ρόμα έφτασε στο ημίχρονο με τουλάχιστον ένα γκολ στο ενεργητικό της, ενώ και οι δύο ομάδες σκόραραν από το πρώτο ημίχρονο. Η Σεβίλλη το έκανε αυτό στο 33,3% των περιπτώσεων.

Στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων σημειώθηκε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που αναμένεται να συμβεί και αυτή τη φορά.

Η Σεβίλλη ανοίγει το σκορ

Με διακύβευμα τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο, η Σεβίλλη μπαίνει στο γήπεδο σε αναζήτηση του πρώτου γκολ που θα τους επέτρεπε να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα.

Στα δύο τελευταία καθοριστικά παιχνίδια της στο τουρνουά, ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ και κράτησε την κατοχή της μπάλας για να αποδυναμώσει τους αντιπάλους της.

Παίζοντας απέναντι σε μια ομάδα τόσο εκπληκτική όσο η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι χωρίς κίνδυνο. Αυτός είναι ο λόγος που η Σεβίλλη θα θελήσει να πάρει πρώτη το προβάδισμα.

Δεν θα υπάρξει παράταση

Όλα δείχνουν ότι ο νικητής θα κριθεί στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Ούτε η Ρόμα ούτε η Σεβίλλη έχουν παίξει τα τελευταία καθοριστικά παιχνίδια τους στην παράταση ή στα πέναλτι, αλλά τείνουν να σκοράρουν πρώτες και μετά να προστατεύουν τα δίχτυα τους από τους αντιπάλους.

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στον τελικό, είναι βέβαιο ότι ο νικητής θα κριθεί στα 90 λεπτά του αγώνα.

Θέλετε να στοιχηματίσετε στο Σεβίλλη – Ρόμα; Δείτε την προσφορά της VΣτοίχημα:

Περισσότερα από 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο. 1.57
Η Σεβίλλη ανοίγει το σκορ 2.02
Δεν θα υπάρξει επέκταση 1.40
Οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν

Όλα για τη Σεβίλλη :