Συνθέσεις Αλβανία – Μολδαβία: σύνθεση [17/06]

Κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με την Τσεχική Δημοκρατίατο Modalvie και τοΑλβανία αντιμετωπίζουν στις 17 Ιουνίου. Κάθε ομάδα θα πρέπει να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τις πιθανότητες νίκης της ανέπαφες. Μάθετε πιθανές ενδεκάδες για το παιχνίδι Μοντάλβιε – Αλβανία.

Αλβανία – Μολδαβία: Προεπισκόπηση αγώνα

Μετά από δύο αγωνιστικές στον όμιλο Ε, η Δημοκρατία της Τσεχίας βρίσκεται στην πρώτη θέση με 4 πόντους. Η Μολδαβία κατατάσσεται στην 3th θέση με δύο ισοπαλίες. Η Αλβανία είναι τελευταία με 0 βαθμούς, παρά το γεγονός ότι έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι 3 τελευταίες συναντήσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν σχεδόν πάντα πάει υπέρ της Αλβανίας.

Οι φιλοξενούμενοι βγαίνουν από το δύο νίκες στη σειρά εναντίον των αντιπάλων τους αφού σκόραραν κατά μέσο όρο 6 γκολ χωρίς να δεχτούν. Για την ιστορία, η Μολδαβία δεν έχει πετύχει ποτέ ούτε ένα γκολ στις μεταξύ τους συναντήσεις. Επιπλέον, στους τελευταίους 20 αγώνες που έχουν διεξαχθεί, η Αλβανία έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. 7 καθαρά σεντόνια. Μοιάζει να είναι μια σφιχτή αναμέτρηση στην οποία οι φιλοξενούμενοι ίσως να μην δεχτούν γκολ. Θα θελήσουν να ανακάμψουν μετά την ήττα από την Λεβαντόφσκι της Πολωνίας.

Αλβανία vs Μολδαβία Euro 2024

Πιθανή σύνθεση Αλβανία – Μολδαβία :

Οι προπονητές θα χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα όπλα τους για να κερδίσουν τον αγώνα.

Μολδαβία

Κάτοχοι : Namasco, Racu, Epureanu, Ivanov, Armas, Patras, Picusciao, Survorov, Golovalenco, Gatcan, Covalciuc

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Αλβανία

Κάτοχοι : T. Strakosha, E. Hysaj (C), E. Mihaj, M. Kumbulla, I. Balliu, K. Gjasula, M. Uzuni, K. Asllani, Y. Ramadani, J. Asani, S. Çikalleshi

Απουσιάζει λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /