Συνθέσεις Αυστρία – Σουηδία: σύνθεση [20/06]

Η πρόβλεψή μας: Νίκη για την Αυστρία

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Η συνάντηση Αυστρία vs Σουηδία είναι ο σημαντικότερος αγώνας στον Όμιλο F των προκριματικών του Euro 2024. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 19:45 στο Ernst-Happel-StadionΒιέννη. Βρείτε όλα τα διαγράμματα τακτικής και τα compos Αυστρία – Σουηδία που οι προπονητές θα μπορούσαν να παρατάξουν.

Αυστρία – Σουηδία: Προεπισκόπηση αγώνα

Η Σουηδία ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την Αυστρία, έναν αντίπαλο που πολύ συχνά της δημιουργεί προβλήματα. Στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις τους, οι κιτρινόμαυροι έχουν κερδίσει μόνο μία συνεχόμενη φορά. μία νίκη, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Συνολικά, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα καλύτερο από το να καταγράψουν 5 γκολ, δεχόμενοι τα διπλάσια στη διαδικασία. Αυτή είναι μια αρνητική διαφορά τερμάτων, απόδειξη ότι αυτή η ομάδα δυσκολεύεται όταν αντιμετωπίζει τους συμπαίκτες της David Alaba.

Επιπλέον, η Αυστρία βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αυτή τη στιγμή με 4 νίκες σε 5 αγώνες. Η τελευταία φορά που έχασε ήταν από τη Γερμανία. Η Κροατία του Μόντριτς τον Σεπτέμβριο του 2022. Έκτοτε, έχουν σημειωθεί 4 συνεχόμενες νίκες με 9 γκολ.

Η ομάδα έχει ένα πραγματικό επιθετική δύναμηΠέτυχε κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι και δέχθηκε μόλις τα μισά από αυτά. Οι συμπαίκτες τηςAlexander Isak θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς έχουν επίσης ένα κολακευτικό ρεκόρ. Αν και έχασε βαριά από το Βέλγιο, κατάφερε να ανακάμψει στον τελευταίο αγώνα του με ένα 5-0. Η ομάδα κατέγραψε 11 γκολ στους τελευταίους 5 αγώνες της και έχει δεχτεί μόνο 4. Αυτό το παιχνίδι υπόσχεται να είναι θεαματικό με περισσότερα από 2 γκολ στον αγώνα.

Αυστρία vs Σουηδία euro 2024 σύνθετο

Πιθανές ενδεκάδες Αυστρία – Σουηδία

Οι προπονητές θα καταστρώσουν τα πλάνα τους με την ιδανική ενδεκάδα για να διευκολύνουν τη νίκη.

Αυστρία

Κάτοχοι : H. Lindner, P. Mwene, K. Danso, F. Daniliuc, S. Posch, D. Alaba, N. Seiwald, K. Laimer, P. Wimmer, C. Baumgartner, M. Gregoritsch.

Απουσιάζει λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Σουηδία

Κάτοχοι R. Olsen, G. Gudmundsson, H. Ekdal, V. Lindelöf, L. Wahlqvist, E. Forsberg, M. Svanberg, Samuel Gustafson, D. Kulusevski, A. Isak, V. Gyökeres.

Απουσιάζει λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /