Συνθέσεις Εσθονία – Βέλγιο: πιθανές ομάδες [20/06]

Οι προκριματικοί αγώνες για το Euro 2024 συνεχίζονται στον όμιλο F. Οι Εσθονοί υποδέχονται τους Κόκκινους Διαβόλους. Μην περιμένετε άλλο για να μάθετε τις ενδεκάδες Εσθονία – Βέλγιο πριν από την έναρξη των εχθροπραξιών.

Εσθονία – Βέλγιο: προεπισκόπηση αγώνα

Η A. Le Coq Arena θα είναι το γήπεδο διεξαγωγής αυτού του αγώνα. Το εναρκτήριο λάκτισμα θα δοθεί 20 Ιουνίου 2023 στις 8.45μμ (ώρα Γαλλίας). Το διακύβευμα είναι υψηλό, καθώς και οι δύο ομάδες επιδιώκουν να προκριθούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς στη Γερμανία. Η Εσθονία βρίσκεται σε πολύ κακή θέση στον όμιλο F. Μετά την ήττα από την Αυστρία, βρίσκονται στην 4η θέση.e τόπος με 0 βαθμούς και ένα γκολ. Όλα δείχνουν να καταρρέουν για τους Εσθονούς, οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ ισχυρότερους αντιπάλους από τους ίδιους: Οι Κόκκινοι Διάβολοι του Βελγίου.

Πράγματι, Kevin De Bruyne και οι συμπαίκτες του προέρχονται από τη νίκη με 3-0 επί της Σουηδίας στον πρώτο προκριματικό αγώνα τους. Ως εκ τούτου, είναι δεύτεροι στη βαθμολογία πίσω από την Αυστρία, η οποία έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Μια νίκη απέναντι στην Εσθονία θα είναι ο τρόπος για να συνεχιστεί το θετικό μομέντουμ. Οι Βέλγοι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Εσθονία, προκειμένου να βρεθούν στην κορυφή του ομίλου F.

Εσθονία - Βέλγιο

Πιθανές ενδεκάδες Εσθονία – Βέλγιο

Αποκαλύπτουμε τώρα τις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Εσθονία

Πλήρη μέλη : Hein K – Paskotsi – Tamm – Mets – Kait – Pikk A – Sinyavskiy V – Zenjov – Vassiljev K – Miller – Sappinen R

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Βέλγιο

Κάτοχοι Courtois – Castagne – Faes – Vertonghen – Theate A – Kévin De Bruyne – Ονανά Αμαντού – Μανγκάλα – Λουκεμπάκιο – Λουκάκου – Καράσκο

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Τελευταία νέα και από τις δύο ομάδες

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το EURO 2024 :