Συνθέσεις Ισλανδία – Σλοβακία: σύνθεση [17/06]

(FILES) Σε αυτή τη φωτογραφία αρχείου που τραβήχτηκε στις 26 Ιουνίου 2018, ο μέσος της Ισλανδίας Gylfi Sigurdsson (C) ελέγχει την μπάλα δίπλα στον επιθετικό της Ισλανδίας Alfred Finnbogason (L) και τον επιθετικό της Κροατίας Ivan Perisic κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα του Δ’ ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας 2018 μεταξύ της Ισλανδίας και της Κροατίας στην Rostov Arena στο Rostov-On-Don. Στην Ισλανδία, ο Γκίλφι Σίγκουρντσον είναι ο σημαιοφόρος της εθνικής ομάδας, η οποία γνωρίζει μεγάλη άνθηση από τότε που κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά του Euro 2016. – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΉ ΧΡΉΣΗ – ΌΧΙ PUSH ALERTS/DOWNLOADS ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ
/ AFP / JOE KLAMAR / ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΉ ΧΡΉΣΗ – ΌΧΙ PUSH ALERTS/DOWNLOADS ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ

Η ομάδα J των προκριματικών για Euro 2024 προσφέρει μια κορυφαία αναμέτρηση στις 17 Ιουνίου στις 20:45 μεταξύ της Γαλλίας και της Ισπανίας.Ισλανδία και το Σλοβακία. Αντίστοιχα 4th και 2thΚαι οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να βελτιώσουν τα στατιστικά τους και να πλησιάσουν την κορυφή του πίνακα. ηγέτης Πορτογαλία. Δείτε όλες τις πιθανές συνθέσεις για το παιχνίδι Ισλανδία – Σλοβακία.

Προγνωστικό αγώνα Ισλανδία – Σλοβακία

Μετά από δύο παιχνίδια στον όμιλο J, η Πορτογαλία από το Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σταθερός ηγέτης με 6 βαθμούς, 10 γκολ και κανένα γκολ παθητικό. Η Σλοβακία ακολούθησε με την 4 βαθμούςενώ η Ισλανδία κατατάσσεται μόνο 4th από 6 προς το παρόν. Ο αγώνας αυτός είναι κρίσιμος, καθώς θα δώσει το πρώτο στοιχείο για το ποιος είναι ο νόμιμος δευτεραθλητής της Πορτογαλίας. Γιατί ας μην ξεχνάμε, μόνο δύο ομάδες θα προκριθούν στο τέλος των αγώνων.

Στο σύνολο των δύο πρώτων ημερών, η Σλοβακία έδειξε αμυντική σταθερότητα και δεν δέχθηκε γκολ, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές. Αυτό υποδηλώνει ότι ο αγώνας θα μπορούσε να είναι κλειστός, αν η ομάδα ακολουθήσει το συνηθισμένο αγωνιστικό της πλάνο. Ωστόσο, η και οι δύο ομάδες έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή σε αυτόν τον αγώνα.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, η Ισλανδία απάντησε στην ήττα της πρεμιέρας της προκαλώντας μια 7-0 από το Λιχτενστάιν.. Ήταν μια καθησυχαστική νίκη που εξαφάνισε τις αμφιβολίες του πρώτου αγώνα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο οποίος έληξε με ήττα 3-0. Ο απολογισμός της ομάδας στους τελευταίους 5 αγώνες της είναι μικτός. Έχουν 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Η Σλοβακία δεν έχει χάσει κανένα από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, κερδίζοντας μόνο το τελευταίο με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Είναι μια σκληρή ομάδα που θα μπορούσε να συμβιβαστεί με την ισοπαλία.

Συνθέσεις Ισλανδία - Σλοβακία - Euro 2024

Πιθανή σύνθεση Ισλανδία – Σλοβακία

Οι προπονητές θα συγκεντρώσουν τις καλύτερες δυνατές ομάδες για να πετύχουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ισλανδία

Πλήρη μέλη Runar Alex Runarsson, David Olafsson, Hordur Bjorgvin Magnusson, Aron Gunnarsson, Victor Palsson, Jon Dagur Thorsteinsson, Johann Gudmundsson, Stefan Thordarson, Arnor Sigurdsson, Hakon Arnar Haraldsson, Alfred Finnbogason

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Σλοβακία

Πλήρη μέλη Dubravka, Hanko, Gyomber, Vavro, Pekarik, Duda, Lobotka, Kucka, Haraslin, Polievka, Mak.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /