Συνθέσεις Ισπανία U21 – Ουκρανία U21: πιθανές ομάδες [27/06]

Η πρόβλεψή μας: Η Ισπανία κερδίζει

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Η αγωνία βρίσκεται στο αποκορύφωμά της στον όμιλο Β. Για να αναδειχθεί ο μελλοντικός ηγέτης αυτού του ομίλου, οι ισπανικές και ουκρανικές ελπίδες πρέπει να δώσουν μάχη. Μάθετε ποιοι παίκτες θα λάβουν μέρος στη μονομαχία σε αυτές τις φωτογραφίες. Ισπανία U21 vs Ουκρανία U21.

Ισπανία U21 – Ουκρανία U21: Προγνωστικό αγώνα

The Superbet Arena- Στάδιο Giulesti θα είναι η έδρα αυτής της αναμέτρησης του ομίλου Β. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από 20H45 (ώρα Γαλλίας) στις 27 Ιουνίου 2023. Από τη μία πλευρά, έχουμε τους Ισπανούς ελπιδοφόρους, οι οποίοι δεν έχουν δεχτεί γκολ από την έναρξη του τουρνουά. Νίκησαν την Κροατία και Ρουμανία U21 με ανησυχητική ευκολία. Η Ισπανία U21 καταλαμβάνει στην κορυφή του ομίλου B με 6 βαθμούς. L’Ουκρανία U21 δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους αντιπάλους της. Είναι δεύτεροι με τον ίδιο αριθμό βαθμών και δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ. Πρόκειται για μια μονομαχία μεταξύ δύο ομάδων που είναι αποτελεσματικές τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Δεδομένης της ιστορίας και της ενδεκάδας τους, η Ισπανία U21 είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να προσέξει τους νεαρούς Ουκρανούς, οι οποίοι παίζουν χωρίς κόμπλεξ.

Ισπανία U21 Σύνθεση

Πιθανές ενδεκάδες Ισπανία U21 – Ουκρανία U21

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν για αυτό το σημαντικό παιχνίδι είναι ήδη γνωστοί. Δείτε τα ονόματά τους παρακάτω:

Ισπανία U21

Κάτοχοι : Tenas – Gomez – Paredes – Pacheco – Miranda – Baena – Blanco – Sancet – Rodri – Abel Ruiz – Sergio Gomez

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Ουκρανία U21

Ιδιοκτήτες : Trubin – Sych – Batagov – Talovierov – Vivcharenko – Bondarenko – Brazhko – Kashchuk – Sudakov – Kryskiv – Sikan

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Τελευταία νέα και από τις δύο ομάδες

Μείνετε ενήμεροι για τα νέα του EURO 21: