Συνθέσεις Ιταλία U21 – Νορβηγία U21: σύνθεση [28/06]

Η πρόβλεψή μας: Νίκη για την Ιταλία U21l

18+ | Διαφήμιση | Το παιχνίδι ενέχει ρίσκο

Ο όμιλος Δ δεν έχει ακόμη δώσει την ετυμηγορία για τα προκριματικά και όλα θα κριθούν στο ματς ανάμεσα σε Ιταλία U21 και το Νορβηγία U21. Ο καθοριστικός αγώνας θα διεξαχθεί αυτή την Τετάρτη από τις 20:45, ώρα Γαλλίας στο Cluj Arena. Για να μάθετε περισσότερα για αυτόν τον αγώνα και να κάνετε τις καλύτερες δυνατές προβλέψεις, δείτε το Σύνθετο Ιταλία U21 vs Νορβηγία U21 πιθανή.

Ιταλία U21 – Νορβηγία U21 : Προγνωστικό αγώνα

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στον όμιλο D, που αποτελείται από την Ελβετία U21, τη Νορβηγία U21 και την Ιταλία U21. Γαλλία U21 και φυσικά Ιταλία U21 και Γαλλία U21. Νορβηγία U21. Μετά από δύο αγωνιστικές, αρκετά σενάρια παραμένουν πιθανά και μάλιστα η Νορβηγία, η οποία έχει δύο ήττες σε δύο αγώνες εξακολουθεί να έχει ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να να επικρατήσει της Ιταλίας U21 και να ελπίζει ότι η Γαλλία U21 θα κερδίσει τη μονομαχία της με την Ελβετία U21.

Σε αυτή τη διοργάνωση, η Ιταλία U21 έχει ήδη 3 βαθμούς και θα μπορούσε επίσης να αποκλειστεί σε περίπτωση ισοπαλίας. Πράγματι, μπορεί να μην έχει πλέον την τύχη της στα χέρια της και θα πρέπει να αρκεστεί στο να περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της, η Ιταλία U21 έχει χάσει από τη Γερμανία U21 και την Les Bleuets. Έχουν όμως κερδίσει 3 φορές. Στους 6 τελευταίους αγώνες της, σκόραραν τουλάχιστον ένα γκολ κάθε φορά. Είναι δύσκολο να δούμε τη Νορβηγία να κερδίζει, καθώς η τελευταία της νίκη ήρθε το Νοέμβριο του 2023. Η ομάδα παραμένει σε 4 ήττες και 2 ισοπαλίες σε 6 αγώνες. Έτσι, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς αυτή η ομάδα, που στερείται αποτελεσμάτων, θα μπορούσε να δημιουργήσει αίσθηση και να ανατρέψει τα προγνωστικά.

Συνθέσεις Ιταλία U21 - Νορβηγία U21

Πιθανές ενδεκάδες Ιταλία U21 – Νορβηγία U21 :

Οι προπονητές θα επιλέξουν την ιδανική ενδεκάδα για να βοηθήσουν τις ομάδες τους να φτάσουν στη νίκη.

Ιταλία U21

Κάτοχοι Okoli – Lovato – Pirola – Bellanova – Fagioli – Ricci – Bove – Udogie – Cancellieri – Colombo

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Νορβηγία U21

Κάτοχοι : Oy L – Fiabema – Gulliksen T – Karlsbakk – Kostadinov – Melkersen – Opsahl – Qvigstad – Ostrom – Palumbo – Williamsen

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Τελευταία νέα για το Euro U23