Συνθέσεις Νορβηγία – Σκωτία: σύνθεση [17/06]

Τα λέμε στις 17 Ιουνίου, όταν στις 6μμ στη Γαλλία θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα. Νορβηγία vs Σκωτία. Η συνάντηση αυτή χρησιμεύει ως 3ème προκριματική ημέρα για το Euro 2024 στη Γερμανία. Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες του αγώνα Νορβηγία – Σκωτία χωρίς καθυστέρηση.

Νορβηγία – Σκωτία: Προεπισκόπηση αγώνα

Οι συνθέσεις αυτών των ομάδων μπορούν να δώσουν μια ένδειξη για τα σχέδια τακτικής που θα επιλέξουν οι προπονητές. Αλλά πρώτα, μια αναδρομή στις δύο πρώτες αγωνιστικές σε αυτόν τον όμιλο. l’Σκωτία σε θέση φαβορί.

Πράγματι, οι Σκωτσέζοι ήταν οι Οι εκτελεστές της Ισπανίας και Κύπρος. Κατά τη διάρκεια δύο ημερών, οι επισκέπτες θα πέτυχαν 5 γκολ και δεν δέχτηκαν κανένα. Αυτό τους τοποθετεί λογικά μπροστά από το ισπανικό τέρας και τον αστερισμό των αστεριών του.

Η Νορβηγία του Erling Haaland θα έχει να κάνει με την δουλειά του απέναντι σε μια team ofΣκωτία αδίστακτος μέχρι στιγμής. Οι βόρειοι δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση. Στους δύο τελευταίους αγώνες τους, δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν καλύτερα. από μια ισοπαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια τους και βρίσκονται στην 3η θέση.th ΟΜΑΔΑ PLACE ακριβώς πίσω από την Ισπανία.

Αφού έχασε βαριά από τη La Roja, η Νορβηγία άρπαξε μια θέση στην οκτάδα. ισοπαλία με τη Γεωργία. Παρά την αβεβαιότητα της νίκης, η Νορβηγία θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ και να επιτρέψει και στις δύο ομάδες να σκοράρουν στον αγώνα.

Πιθανή σύνθεση Νορβηγία – Σκωτία

Και οι δύο προπονητές θα χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα όπλα τους για να πλήξουν τους αντιπάλους τους.

Νορβηγία

Πλήρη μέλη Nyland – Pedersen, Strandberg, Ostigard, Meling – Odegaard, Berg, Aursnes – Berge, Sorloth, Elyounoussi.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /

Scotland

Κάτοχοι Gunn – Hanley, Porteous, Tierney – Hickey, McGregor, McTominay, Robertson – McGinn, Christie – Dykes.

Απόντες λόγω τραυματισμού : /

Απουσία λόγω αναστολής : /