Συνθέσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: οι πιθανές ομάδες [09/05]

Η πρόβλεψή μας: Διπλή ευκαιρία για τη Μάντσεστερ Σίτι

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των ημιτελικών του Champions League στο στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο Πορτογάλος διαιτητής Αρτούρ Ντίας θα είναι ο βασικός διαιτητής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου στις 21:00 ώρα Γαλλίας. Διαβάστε τις συνθέσεις εδώ για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Φωτογραφία: Diario MARCA | Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγυρίζουν τον τίτλο κόντρα στην Οσασούνα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι : Προεπισκόπηση αγώνα

Δύο από τις ομάδες οι ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο συναντώνται σε έναν πολυαναμενόμενο τελικό. Οι Los Merengues μπαίνουν στον αγώνα έχοντας κερδίζοντας το Copa del Rey απέναντι στην Οσασούνα με 2-1, χάρη σε ένα διπλό του Ροντρίγκο.

Ήταν ο πρώτος του τίτλος πρωταθλήματος μετά από 9 χρόνια, όταννίκησαν την Μπαρτσελόνα στον τελικό με το ίδιο σκορ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είναι τρίτη στο πρωτάθλημα με 68 βαθμούς, χάρη στους 21 νίκες, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες. Οι άνισες εμφανίσεις μεταξύ του τέλους του 2022 και της έναρξης του τρέχοντος έτους την πλήγωσαν.

Προκρίθηκαν σε αυτό το στάδιο αφού είχαν άφησε τη Λίβερπουλ εκτός έδρας 2-6 στο σύνολο και την Τσέλσι με 4-0 στα προημιτελικά.

Από την πλευρά τους, οι Πολίτες πάνε σε αυτό το ματς στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ήταν αήττητοι σε 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν Πρωταγωνιστές της Premier League με 82 βαθμούς έναν περισσότερο από την Άρσεναλ και ένα παιχνίδι λιγότερο.

City μόλις κερδίσει Leeds 2-1. Ο Ilkay Gündogan σκόραρε δύο φορές.

Φωτογραφία: Sky Sports | Ο Γερμανός μέσος πέτυχε δύο γκολ σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα απέκλεισε την RB Leipzig με 1-8 σε όλα και Bayern Munich με 4-1.

Στις άμεσες μονομαχίες, υπάρχει μια σαφής sky blue υπεροχή. Έχουν 4 νίκες και 1 ήττα στα τελευταία 5 παιχνίδια τους.

Την τελευταία φορά που αντιμετώπισαν ο ένας τον άλλον, οι Merengues κέρδισε 3-1. Ο Ριγιάντ Μαχρέζ άνοιξε το σκορ για τους Άγγλους, αλλά ο Ροντρίγκο σκόραρε στο 90′ και στο 90+1′ και Karim Benzema στο πέναλτι στο 95ο λεπτό, εξασφάλισε την παρουσία της Ισπανίας στον τελικό.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι : Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κάρλο Αντσελότι θα χρησιμοποιήσει το 4-3-3:

Ξεκινώντας 11: Τιμπό Κουρτουά, Εντουάρντο Καμαβίνγκα, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Νταβίντ Αλάμπα, Ντάνι Καρβαχάλ, Τόνι Κρόος, Ορελιέν Τσοαουμένι, Φεντερίκο Βαλβέρδε, Ροντρίγκο, Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ.

Απόντες λόγω τιμωρίαςÉder Militao.

Δεν υπάρχουν απώλειες λόγω τραυματισμοί μετά την ανάρρωση του Ferland Mendy.

Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ξεκινήσει με 3-2-4-1.

Το ξεκινώντας έντεκα Θα αποτελείται από τους: Ederson Moraes, Kyle Walker, Ruben Dias, Manuel Akanji, John Stones, Rodri, Riyad Mahrez, Ilkay Gündogan, Bernardo Silva, Jack Grealish , Erling Haaland.

Απόντες παίκτες Ο Nathan Aké είναι αμφίβολος.