Συνθέσεις Φινλανδία – Σαν Μαρίνο: οι πιθανές ομάδες [19/06]

Η πρόβλεψή μας: Η Φινλανδία κερδίζει

18+ | Διαφήμιση | Τα τυχερά παιχνίδια ενέχουν ρίσκο

Όλα είναι ακόμα πιθανά στον όμιλο H. Στον επόμενο γύρο των προκριματικών, η Φινλανδία αντιμετωπίζει το Σαν Μαρίνο. Αποκαλύπτουμε τους 11 παίκτες των δύο ομάδων σε αυτούς τους αγώνες. Συνθέσεις Φινλανδία – Σαν Μαρίνο.

Φινλανδία – Σαν Μαρίνο: Προγνωστικό αγώνα

Αυτός ο αγώνας θα μετρήσει για το 3e Ημέρα πρόκρισης στο Euro 2024. Η Φινλανδία θα φιλοξενήσει το Σαν Μαρίνο στο Ελσίνκι the 19 Ιουνίου στις 6.00 μ.μ. (ώρα Γαλλίας). Το πλαίσιο της αναμέτρησης είναι μάλλον περίεργο, καθώς και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακή θέση. Το γεγονός είναι ότι, Φινλανδία έχει χάσει έναν από τους δύο πρώτους αγώνες της. Επομένως, βρίσκονται σε 4e θέση με 3 βαθμούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια νίκη και ένα στραβοπάτημα του Καζακστάν και της Δανίας για να ανέβει στη δεύτερη θέση και να προκριθεί προσωρινά. Όσο για τους φιλοξενούμενους, βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση. Βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου Η. Το Σαν Μαρίνο έχασε τους δύο πρώτους αγώνες του. Αυτό το έθνος δεν έχει αρκετή ποιότητα για να ανησυχήσει τη Φινλανδία, η οποία θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να αναρριχηθεί ξανά στην κατάταξη. Συνεπώς, οι Φινλανδοί είναι το φαβορί, ειδικά καθώς έχουν συναντηθεί στις τελευταίες 5 μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχουν κερδίσει κάθε φορά.

Φινλανδία κατά Marin

Πιθανές ενδεκάδες Φινλανδία – Σαν Μαρίνο

Δείτε τις πιθανές ενδεκάδες για το παιχνίδι Φινλανδία – Σαν Μαρίνο.

Φινλανδία

Πλήρη μέλη Hradecky – Alho – Vaisanen – Ivanov – Jensen – Suhonen – Lod R – Kamara – Schuller – Kallman – Pukki

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

San Marino

Πλήρη μέλη : Benedettini – Fabbri – Rossi – Cevoli – D’Addario – Golinucci – Battistini – Lunadei – Tosi – Nanni – Berardi

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού: Μπαρντιάνι: Κανένας

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας