Σύλλογος της Championship κλέβει τερματοφύλακα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Νέιθαν Μπίσοπ, από τη Σάουθεντ Γιουνάιτεντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Nathan Bishop είναι ένας 23χρονος Άγγλος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου 1999 στο Χίλινγκτον της Αγγλίας. Ο πρώτος του σύλλογος ήταν Southend United και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα ως αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός στο φινάλε της σεζόν 2016-17.

Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την ίδια ομάδα στις 23 Δεκεμβρίου 2017. Μπήκε ως αλλαγή τραυματισμού του Μαρκ Όξλεϊ στο ημίχρονο της εντός έδρας ήττας της Σάουθεντ από την Scunthorpe United με 3 προς 1.

Τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο του, ο Μπίσοπ υπογράφει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 31 Ιανουαρίου 2020 και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με άγνωστο τίμημα.

Ο τερματοφύλακας παραχωρήθηκε δανεικός ενάμιση χρόνο αργότερα στην Mansfield Town στις 24 Ιουνίου 2021, για να αγωνιστεί την περίοδο 2021-22. Έπαιξε 53 παιχνίδια εκεί, πριν επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 31 Μαΐου 2022, όπου αγωνίστηκε μέχρι τον Αύγουστο.

Όσον αφορά τη διεθνή του καριέρα, ο τερματοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Γιουνάιτεντ. Εθνική ομάδα κάτω των 20 ετών Εθνική ομάδα της Αγγλίας στις 11 Ιουνίου 2019. Κλήθηκε στα μέσα του τουρνουά της Τουλόν το 2019 για να αντικαταστήσει τον Ryan Schofield στη νίκη με 4-0 επί της Γουατεμάλας.

Ο Νέιθαν Μπίσοπ θα αγωνιστεί στη Σάντερλαντ

Στις 2 Αυγούστου 2023, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι ο Άγγλος εγκατέλειψε οριστικά τον σύλλογο για να ενταχθεί στη Σάντερλαντ. Η Σάντερλαντ ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε το ποσό που κατέβαλε η νέα ομάδα για την υπογραφή του συμβολαίου.

Ο τερματοφύλακας έφυγε από το ίδρυμα με ένα δώρο από τους συμπαίκτες του: μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους, μετά το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Λας Βέγκας.

Η Γιουνάιτεντ μοιράστηκε μια φωτογραφία του Μπίσοπ με τη φανέλα του και βρήκε την ευκαιρία να του ευχηθεί τα καλύτερα.

Δείτε τις τελευταίες προσλήψεις στην αγορά: