Σύνθετο Αγγλία U21 – Γερμανία U21: πιθανές ομάδες [28/06]

Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση του Γ’ ομίλου πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς. Οι ελπιδοφόρες ομάδες της Αγγλίας και της Γερμανίας θα διεξάγουν έναν πραγματικό πόλεμο μεταξύ τους. Ανακαλύψτε την Αγγλία U21 vs Γερμανία U21 για μια επισκόπηση των αδιαμφισβήτητων παικτών πρώτης επιλογής.

Αγγλία U21 vs Γερμανία U21 : Προγνωστικό αγώνα

Αγγλία U21 και Γερμανία U21 συγκρούονται στο 3e ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΦΆΣΗΣ αυτού του ευρώ 2023 Πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών. Η Αγγλία U21 είναι ένα από τα φαβορί για τη διοργάνωση αυτή. Αυτό επιβεβαιώνεται από το ρεκόρ τους δύο διαδοχικές νίκες χωρίς να δεχθεί ούτε ένα γκολ. Οι Άγγλοι υποψήφιοι είναι 1er Ομάδα Γ με 6 βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Γερμανία U21 υπέφερε από την “κατάρα του πρωταθλητή”, που σημαίνει ότι ο πρωταθλητής ξεκινάει δύσκολα. Μέχρι στιγμής, η παράδοση έχει τηρηθεί, με οι νεαροί Γερμανοί είναι 3e με ένα μόνο σημείο. Έχασαν τον τελευταίο τους αγώνα από την Τσεχική Δημοκρατία. Πριν από αυτό, έμειναν στην ισοπαλία 1-1 με το Ισραήλ.

Επομένως, η Αγγλία U21 είναι το φαβορί, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα κερδίσει. Θα παίξουν απέναντι σε Γερμανούς που ξέρουν ότι δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθος. Τα λέμε στο Batumi Arena στις 18:00 (ώρα Γαλλίας) για αυτή την τιτάνια μονομαχία!

Γερμανία U21 Αγγλία

Πιθανές ενδεκάδες Αγγλία U21 – Γερμανία U21

Πιο κάτω σε αυτόν τον φάκελο, αποκαλύπτουμε τη λίστα των παικτών που επιλέχθηκαν για αυτόν τον αγώνα Euro U21.

Αγγλία U21

Κάτοχοι : Trafford – Garner – Colwill – Harwood-Bellis – Johnson – Smith Rowe – Jones – Gomes – Gibbs-White – Gordon – Madueke

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Γερμανία U21

Κάτοχοι Atubolu – Vagnoman – Bisseck – Matriciani – Netz – Krauss – Keitel – Stiller – Huseinbasic – Ngankam – Schade

Απόντες λόγω τραυματισμού Καμία

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το EUFA U21 EURO :