Σύνθετο Γαλλία U21 – Ιταλία U21: πιθανές ομάδες [22/06]

Αγώνες του ομίλου για Under-21 Euro θα ξεκινήσει σύντομα. Για να δώσουν το στίγμα, δύο από τα μεγαλύτερα έθνη του ποδοσφαίρου κοντράρονται: η Γαλλία και η Ιταλία. Σε αυτό το ντοσιέ, μάθετε τα πάντα για Γαλλία U21 εναντίον Ιταλίας U21.

Γαλλία U21 – Ιταλία U21: Προγνωστικό αγώνα

Η Γαλλία και η Ιταλία είναι στον όμιλο D των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου κάτω των 21 ετών. Ο αγώνας μεταξύ των δύο χωρών θα προσμετρηθεί στην πρώτη ημέρα της προκριματικής φάσης. Ο αγώνας αρχίζει στις 22 Ιουνίου 2023 στις 20:45 (ώρα Γαλλίας) στο σπίτι του Cluj Arena.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται αυτές οι δύο ομάδες νέων. Περιμένουμε ένα σφιχτό παιχνίδι ως συνήθως. Οι Γάλλοι είναι το μικρό φαβορί λόγω της ιστορίας τους. Στην πραγματικότητα, στις τελευταίες 5 συναντήσεις, η Γαλλία U21 έχει κερδίσει δύο φορές τους νεαρούς Ιταλούς. Τις υπόλοιπες φορές, έχουν αρκεστεί στην ισοπαλία.

Ωστόσο, η Ιταλία U21 βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους γηπεδούχους. Επέστρεψαν από δύο διαδοχικές νίκες το 2023, ενώ η Γαλλία έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι φέτος. Οι Ιταλοί θα πάνε σε αυτό το ματς γεμάτοι αυτοπεποίθηση, γεγονός που θα αυξήσει την ένταση της αναμέτρησης.

Γαλλία U21

Πιθανή σύνθεση Γαλλία U21 – Ιταλία U21

Στις παρακάτω γραμμές, σας παρουσιάζουμε τις επίσημες συνθέσεις των δύο νέων ομάδων της.

Γαλλία U21

Κάτοχοι : Meslier – Gendrey – Lukeba – Badiashile – Larouci – W. Zaïre-Emery – Olise – Massengo – Barcola – Kalimuendo – Gouiri

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού: Γκαρσόν, Γκαρσόν, Γκαρσόν: Κανένας

Απουσιάζει λόγω αναστολής : Κανένας

Ιταλία U21

Κάτοχοι Turati – Okoli – Lovato – Pirola – Bellanova – Fagioli – Ricci – Bove – Udogie – Cancellieri – Colombo

Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού: Κανένας

Απουσιάζει λόγω αναστολής Κανένας

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη γαλλική ομάδα U21 :